Matrimoniale

Intalniri online: 5 idei pentru prima intalnire

By iulie 30, 2012 No Comments

Ai cunoscut-o pe un site de intalniri online, iti place foarte mult, iar acum vrei sa duci relatia la un alt nivel: intalnirea fata in fata. Vrei sa o impresionezi, cu siguranta, iar din fericire pentru tine, exista nenumarate variante prin care poti face acest lucru. Iata cateva dintre ele.

Calatorie cu balonul

In timpul discutiilor si intalnirilor online o poti intreba pe ea daca are rau de inaltime, spunand-i ca tu adori sa privesti lumea de sus, la propriu. Daca se afla pe aceeasi lungime de unda cu tine, nu iti ramane decat sa inchiriezi un balon pentru o ora si sa o plimbi pe deasupra orasului. Cu siguranta va fi extrem de incantata si ii vei oferi in acest fel cea mai frumoasa, inedita si deosebita prima intalnire din viata ei.

Lectii de dans

Tot in cadrul intalnirilor online intreab-o pe partenera ta daca ii place sa danseze si daca si-ar dori sa participe la un curs de dans sau daca a facut acest lucru vreodata. Daca se arata incantata de o astfel de exeperienta, poti rezerva o sala de dans si poti plati un instructor care sa se ocupe in exclusivitate de voi doi. Pentru ca ea nu va veni pregatita pentru o astfel de experienta, este recomandat sa ii asiguri echipamentul, la recomandarile instructorului (probabil un tricou, o pereche de ccolanti si pantofi cu toc de maxim 5 cm).

Voluntariat

Din discutiile din cadrul intalnirilor online a reiesit faptul ca partenera ta adora sa ii ajute pe cei mai putin norocosi decat ea? Atunci incearca sa ii faci o bucurie si sa te implici, alaturi de ea, in actiuni de voluntariat. Cumpara cateva alimente si strange cateva hainute de pe la prietenii tai care au copii si mergeti impreuna la o casa de copii din apropiere. In acest fel isi va da seama ca o asculti, ca iti pasa de ce crede ea, ca esti un om bun, dar mai ales ca vrei sa o impresionezi intr-un mod altruist.

Daca vrei sa o impresionezi si mai mult, discuta despre acest lucru in cadrul intalnirilor online si intreab-o unde obisnuieste sa mearga de obicei.

Noapte de jocuri

Este ciudat pentru o femeie sa aiba parte de o noapte de jocuri, mai ales la prima intalnire, insa cu siguranta va aprecia o jumatate de ora petrecuta in cazino sau intr-un loc special amenajat, destinat gamerilor. Fotoliile pentru curse de masini, biliardul sau aruncarea mingiei la cos se vor numara printre favoritele partenerei tale.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply