Matrimoniale

Intalniri online: 5 motive pentru care ar trebui sa te intalnesti cu un Berbec

By aprilie 15, 2013 No Comments

Jenny_Jeremy101Daca iti doresti sa ai intalniri online incitante si pline de neprevazut, cauta un Berbec. Original, fermecator, energic, Berbecul nu te va lasa nicio clipa sa te plictisesti. Dupa doua-trei intalniri online cu un nativ al acestei zodii, iti vei dori cu siguranta sa va vedeti fata in fata.

Iata 5 motive pentru care ar trebui sa te intalnesti cu un Berbec:

1. Intalniri online pline de spontaneitate

Daca te-ai saturat de raspunsuri telegrafice sau de clisee, in conversatia cu un Berbec te va surprinde felul natural si spontan al acestuia de a vorbi. Berbecul nu analizeaza orice lucru pe care il spune pentru ca este o fire sincera, careia ii place sa zica ce gandeste. Berbecul are intotdeauna o replica de dat care este fie taioasa, fie extrem de amuzanta, in functie de context.

2. Intalniri online cu miza erotica

Berbecul este un cuceritor si, pentru el, cateva intalniri online sunt miza pentru un premiu mai mare. Pentru Berbec, sexul este foarte important, astfel incat va fi interesat de la bun inceput de calitatile tale fizice. Daca vrei sa gasesti pe un site de intalniri online un partener pentru sex sau un partener de viata pentru care viata sexuala nu este o chestie optionala, in Berbec vei gasi persoana potrivita.

3. Intalniri online cu distractie garantata

Alaturi de un Berbec nu te poti plictisi. Nativul iubeste viata si se pricepe de minune sa se distreze. Iti va spune glume si tot felul de povestiri, iar timpul va trece rapid. Daca ai avut intalniri online sau offline dezamagitoare la capitolul distractie, in Berbec gasesti partenerul potrivit pentru o noapte in club.

4. Intalniri online pentru hobby-uri

Daca esti o fire activa, propune-i partenerului tau Berbec cateva activitati impreuna. De exemplu, Berbecului ii place sa faca sport si sa-si petreaca timpul in aer liber. Mergeti pe un teren de sport si faceti o competitie, indiferent de sportul ales. Berbecul adora sa fie provocat si chiar gaseste sexy sa concureze cu o persoana de sex opus.

5. Intalniri online pentru relatii de prietenie

Berbecul este un prieten bun, care ii ajuta pe cei din jur fara sa se gandeasca ce are el de pierdut sau de castigat din acel lucru si fara sa ceara vreodata o recompensa. Daca iti cauti pe un site de intalniri online pe cineva cu care sa legi o prietenie, Berbecul poate fi una dintre cele mai bune variate. Nativul nu are obiceiul sa judece oamenii si stie sa-i aprecieze pe ceilalti pentru calitatile lor.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply