Matrimoniale

Intalniri online: 5 motive pentru care el ar putea renunta la tine

By iulie 20, 2012 2 Comments

Intalnirile online sunt, de foarte multe ori, cu final fericit. Mai exista insa si situatii in care acestea nu se desfasoara intr-un mod placut pentru ca nu exista compatibilitate intre parteneri sau pentru ca intervin anumite situatii neprevazute.

Daca ai gasit un barbat care iti place foarte mult si ai avut deja cateva intalniri online cu el, trebuie sa stii ca exista cateva situatii in care el poate renunta la tine.

1. Nu iti faci timp pentru el

De fiecare data cand incercati sa aveti o intalnire online, tu esti pe fuga, ai treaba, trebuie sa pleci sau abia ai venit si nu ai chef sa stai la computer? Din pacate, refuzurile repetate de a-ti face timp pentru el il pot determina pe barbat sa nu te mai caute si sa renunte la tine. Incearca sa stabilesti alaturi de el cand ai fi cel mai bun moment pentru intalnirile online si cat timp puteti sta impreuna. Altfel, nu neaparat ca vei provoca discutii, ci vei pierde sansa de a avea o relatie cu un barbat care iti place.

2. Esti prea insistenta

Daca il astepti in fiecare zi sa ajunga de la birou si il contactezi imediat ce vezi ca intra pe site-ul de intalniri online, fara indoiala el nu va fi prea incantat de acest comportament. Incearca sa ai o atitudine relaxanta si sa il lasi si pe el sa aiba initiativa, sa te caute. Nu ii raspunde in primele 5 secunde dupa ce te-a cautat si nu ii scrie randuri intregi despre cum a fost ziua ta. Pastreaza o urma de mister si lasa-te cucerita. Barbatilor le plac femeile pentru care trebuie sa lupte, iar daca tu i te oferi pe tava, chiar si in cadrul unei intalniri online, deja interesul este spulberat in intregime.

3. Te superi prea repede

Te superi pentru ca nu iti raspunde imediat, pentru ca te lasa sa astepti, pentru ca intra pe site-ul de intalniri online cu 10 minute mai tarziu decat a promis sau ca poate sa stea de vorba cu tine mai mult de jumatate de ora? Trebuie sa stii ca aceasta atitudine il va face sa renunte la tine. De preferat este sa ii raspunzi cu aceeasi moneda, respectiv sa ii raspunzi mai greu, sa intarzii 5 minute la intalnirea online si sa ii spui ca nu vei sta foarte mult pentru ca au intervenit niste lucruri intre timp. Pastreaza o doza de mister si nu ii da toate detaliile, mai ales daca nu ti le cere.

4. Eviti sa te intalnesti cu el

Ati avut deja cateva intalniri online, topul pare sa mearga foarte bine, pareti 100% compatibili, insa chiar si asa tu refuzi sa te intalnesti cu el fara niciun motiv precis? Va incepe sa creada ca isi pierde timpul si ca nu reuseste decat sa se umileasca in fata ta. Oricat de incitante ar fi refuzurile tale la inceput, dupa o perioada el se va plictisi si va renunta la ideea de a se mai intalni cu tine.

5. Nu ii dai detalii despre tine

El iti spune tot ce te intreseaza despre el, in timp ce tu esti exagerat de secretoasa si refuzi sa ii spui anumite detalii, chiar si cand vine vorba despre unele mai simple, referitoare la job, familie sau prieteni? La un moment dat se va plictisi sa tot insiste si sa va retrage intr-un mod elegant din orice incercare de relatie.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Harpal spune:

    Am vizitat si eu lacul Sf.Ana in 9 iulie 2011.Mi-a lasat un gust amar, tot ce am gasit acolo.Desi am ptialt 20 lei, taxa de vizitare chipurile a “”REZERVATIEI””,am gasit acolo un strand unde faceau baie o multime de oameni, gratare cu mici si carne la greu, barci si saltele pe apa unde copii puteu sa-si faca nevoile in apa lacului, fara probleme.Numai a rezervatie nu semana.E exemplul tipic de distrugere romaneasca a tot ce avem mai curat si sfint, pe acest pamint.Greu imi vine sa cred, ca se poate intimpla asa ceva.Am parasit acele locuri, unde dupa 26 de ani speram sa gasesc micuta capela si lacul asa cum le stiam eu curate si linistite, ca pe vremea pe care multi o hulesc dar si mai multi o regreta.Rusine sa ne fie ca popor si tara.

  • Nicat spune:

    De dceusrcat ne-am dceusrcat, ca doar am ajuns la finalul traseului.Nu poti spune ca e traseu de plimbare, ca asta nu e. O mare parte din el, da, e plimbare, dar cand mergi la plimbare nu treci parauri si nici nu te strecori pe langa stanci. Poate cand ai mers tu era si apa mai scazuta. Atunci era dupa ploi.Acum cand privesc in urma, da, m-am enervat cam degeaba, traseul e chiar fain, insa probabil am fost dezamagita ca nu a fost ceea ce ma asteptam.

Leave a Reply