Matrimoniale

Intalniri online: 5 motive pentru care este bine sa amani prima noapte de sex

By iulie 30, 2012 8 Comments

Dupa cateva intalniri online, poti fi tentata sa te intalnesti cu barbatul care pare ideal pentru tine si sa ajungeti direct in pat. Oricat de atragator ar fi, oricat de compatibila crezi ca esti cu el, ar fi bine sa amani cat mai mult primul contact sexual.

Asta nu inseamna ca esti de moda veche, ci doar ca esti persoana precauta, responsabila, care are alte responsabilitati.

Este adevarat ca intalnirile online conduc, de foarte multe ori, inevitabil, la discutii despre sex. In acest fel, atat tu, cat si el, ajungeti sa va imaginati cat de frumos va fi si cat de mult asteptati momentul respectiv. Totusi, iata cateva motive pentru care contactul sexual ar trebui amanat.

Trebuie sa fii sigura

Chiar stii cu siguranta ca el merita sa intre in patul tau, dupa numai cateva intalniri online? Lasand la o parte tentatia fizica, instictele si dorinta, gandeste-te la implicatiile emotionale. Poate ca fata in fata, dincolo de monitorul computerului, lucrurile nu sunt chiar atat de frumoase pentru voi. Nu trebuie neaparat sa pui raul in fata, cat sa fii realista si matura.

Amana contactul sexual pana in momentul in care stii ca el este un barbat asa cum iti doresti.

Trebuie sa fie special

Dincolo de faptul ca trebuie sa ai siguranta ca este un barbat potrivit, momentul in care va veti bucura fizic unul de celalalt trebuie sa fie cu adevarat special. Cele cateva intalniri online nu sunt suficiente pentru a ajunge la un consens si pentru a sti cum sa ajungeti impreuna la o placerea fizica, dar mai ales emotionala.

Incearca sa lasi timpul sa treaca, sa vezi daca simti ceva pentru el. Cu cat exista mai multe sentimente, cu atat iti vei da seama ca asteaptarea a meritat, oricat de lunga a fost.

Trebuie sa te respecti

Este adevarat ca oamenii fac sex de la prima intalnire si ca nu mai exista foarte multe prejudecati in acest sens, insa ce parere isi va face el despre tine daca ii vei ceda dupa numai cateva intalniri online? Respecta-te si arata-i ca tu ai alte prioritati, dar mai ales ca nu esti o persoana care se lasa sedusa dupa cateva discutii si intalniri online.

Trebuie sa te protejezi

Chiar si cu folosirea unui prezervativ, nu esti in totalitate protejata si nu este vorba neaparat despre boli cu transmitere sexuala sau sarcini nedorite. Asteapta sa descoperi cu adevarat cine este acest barbat, care sunt intentiile sale si daca isi doreste cu adevarat o relatie cu tine. In plus, cu cat vei discuta mai mult cu el, cu atat vei reusi sa il cunosti mai bine, sa stii ce fel de personalitate are etc. Daca simti ca asteptarea il deranjeaza, poate ar trebui sa faci un pas in spate si sa lasi timpul sa decida. Daca nu are de gand sa iti respecte decizia, inseamna ca nu te merita.

Trebuie sa eviti regretele

Merita sa te bucuri de 20 de minute de placere, iar apoi sa regreti nespus, pentru o perioada lunga de timp? Poate ca tu te implici emotional, cu atat mai mult dupa un contact sexual, in timp ce el poate sa isi doreasca doar sa faca sex si atat. Daca este dispus sa astepte, inseamna ca si el isi doreste aceleasi lucruri ca si tine. Daca te preseaza, inseamna ca nu merita.

Nu uita: cateva intalniri online sunt suficiente pentru a forma o conexiune, dar nu neaparat pentru a dezvolta sentimente.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Vane spune:

    Da , stiu cum arata pagina de itrlanase actuala , dar mi-a fost mai la indemana screenshot-ul din articol. Oricum , utilizatorul stia pe ce sa apese chiar daca imaginea nu era identica cu cea din articol

  • Cozia spune:

    Avand in vedere ca faibrca s-a deschis in 2008, anul de boom al creditelor cu buletinul, sunt curios cati din cei 2200 de angajati au credite si cati dintre ei au pus si un ban de-o parte ca sa aibe din ce trai in caz ca

  • Alhjije spune:

    Din meniu mergi la View Notes & Marks. Acolo ar trebuie să le vezi pe toate și să le ștergi pe cele pe care vrei. Deasemenea poți dczteaiva afișarea highlight-urilor din setări.Legat de progrămel, să eențeleg că această funcție va fi disponibilă pe Calibre een viitorul apropiat?

  • Tiralinea spune:

    Uf! Dacă c3…c5b8tiam de acest blog eenainte de a face comanda de Kindle Dar chiar c3…c5b8i ac3…c5b8a sunt cnvinosă că este o alegere bună c3…c5b8i ac3…c5b8tept ziua de me2ine ce2nd vine curierul

  • James spune:

    Legat de notele puibcle, nu știu dacă e bug sau nu am fost eu destul de atent, dar nu am putut scăpa de highlight-urile cu pricina.Numărul de pagini e vizibil dacă apeși tasta Menu, poți să sari la ce pagină vrei. Condiția e să existe fișierul apnx pe Kindle. Acest fișier se descarcă automat (apături de note, etc) prin WiFi, probabil și 3G, la sincronizare.c3ƒc5bdn folosul comunității, am creeat un mic progrămel cu care puteți genera fișiere apnx pentru fișierele mobi dar și azw care nu au eencă o mapare oficială.

  • Mariam spune:

    Da, ai dreptate..da n-am vrut sa scriu chiar asa mult..ca ma lsneguc si monopolizez comenturile. Seara zic eu ca musai mancare calda. Dupa o zi intreaga de mers, oboseala, poate si vreme nasoala, macar o mancarica buna sa fie. De obicei la primus un pliculet de supa, apoi ceva …de la paste ready pasta..cu de toate pana la piufulgi de cartofi, etc. cu carnaciori si legume..sunt variante multe. Dimineata cereale cu lapte praf, tot de la primus si ceva chestii mai serioase. O leguma, un fruct..ce este pe-acolo. Mi-a placut mult seria articolelor. Recunosc ca am parcurs astea repede, dar pe nerasuflate. Mi-au mers la inima, si cu asta cred ca am spus totul.

  • Milena spune:

    Imi pare sincer rau ca nu v-ati desaurcct pe cheile cheitei…. Imi amintesc si acum ca prima oara cand am fost acolo am fost cu doua prietene care nu stiau ce e ala munte…si s-au desaurcct foarte bine chiar si cu manichiura lor “speciala” :). Concluzia: este un traseu de plimbare, foarte placut si…daca stai un pic sa te uiti in jur, foarte usor de traversat. Traseul se face trecand dintr-o parte intr-alta a raului si folosind celebrii copaci “scara” de pe acest traseu… Ceea ce tu descrii mai sus este ca si cand as spune ca am venit pana in Bucuresti si am obosit incercand sa-l vizitez. Am mers pe jos tot cartierul Berceni si n-am vazut nimic spectaculos… De unde sa stiu eu ca exista mijloace prin care poti ajunge in centru mai repede?!?!?

  • felli_alexa spune:

    acum 3 ani mi-am creat cont pe acest sait si dupa numai 2-3 saptamani am avut o discutie cu un domn care s-a dovedit a fii sufletul meu pereche pe care a trebuit sa-l astept mai bine de 20 de ani,de atunci suntem impreuna si intradevar sexul a venit abia dupa aproximativ 6 luni,mai sunt si oameni de genul asta.MULTUMESC SENTIMENTE ptr ca prin voi mi-am gasit jumatate din inima mea.

Leave a Reply