Site icon Blog matrimoniale

Intalniri online: 5 motive pentru care este bine sa amani prima noapte de sex

Dupa cateva intalniri online, poti fi tentata sa te intalnesti cu barbatul care pare ideal pentru tine si sa ajungeti direct in pat. Oricat de atragator ar fi, oricat de compatibila crezi ca esti cu el, ar fi bine sa amani cat mai mult primul contact sexual.

Asta nu inseamna ca esti de moda veche, ci doar ca esti persoana precauta, responsabila, care are alte responsabilitati.

Este adevarat ca intalnirile online conduc, de foarte multe ori, inevitabil, la discutii despre sex. In acest fel, atat tu, cat si el, ajungeti sa va imaginati cat de frumos va fi si cat de mult asteptati momentul respectiv. Totusi, iata cateva motive pentru care contactul sexual ar trebui amanat.

Trebuie sa fii sigura

Chiar stii cu siguranta ca el merita sa intre in patul tau, dupa numai cateva intalniri online? Lasand la o parte tentatia fizica, instictele si dorinta, gandeste-te la implicatiile emotionale. Poate ca fata in fata, dincolo de monitorul computerului, lucrurile nu sunt chiar atat de frumoase pentru voi. Nu trebuie neaparat sa pui raul in fata, cat sa fii realista si matura.

Amana contactul sexual pana in momentul in care stii ca el este un barbat asa cum iti doresti.

Trebuie sa fie special

Dincolo de faptul ca trebuie sa ai siguranta ca este un barbat potrivit, momentul in care va veti bucura fizic unul de celalalt trebuie sa fie cu adevarat special. Cele cateva intalniri online nu sunt suficiente pentru a ajunge la un consens si pentru a sti cum sa ajungeti impreuna la o placerea fizica, dar mai ales emotionala.

Incearca sa lasi timpul sa treaca, sa vezi daca simti ceva pentru el. Cu cat exista mai multe sentimente, cu atat iti vei da seama ca asteaptarea a meritat, oricat de lunga a fost.

Trebuie sa te respecti

Este adevarat ca oamenii fac sex de la prima intalnire si ca nu mai exista foarte multe prejudecati in acest sens, insa ce parere isi va face el despre tine daca ii vei ceda dupa numai cateva intalniri online? Respecta-te si arata-i ca tu ai alte prioritati, dar mai ales ca nu esti o persoana care se lasa sedusa dupa cateva discutii si intalniri online.

Trebuie sa te protejezi

Chiar si cu folosirea unui prezervativ, nu esti in totalitate protejata si nu este vorba neaparat despre boli cu transmitere sexuala sau sarcini nedorite. Asteapta sa descoperi cu adevarat cine este acest barbat, care sunt intentiile sale si daca isi doreste cu adevarat o relatie cu tine. In plus, cu cat vei discuta mai mult cu el, cu atat vei reusi sa il cunosti mai bine, sa stii ce fel de personalitate are etc. Daca simti ca asteptarea il deranjeaza, poate ar trebui sa faci un pas in spate si sa lasi timpul sa decida. Daca nu are de gand sa iti respecte decizia, inseamna ca nu te merita.

Trebuie sa eviti regretele

Merita sa te bucuri de 20 de minute de placere, iar apoi sa regreti nespus, pentru o perioada lunga de timp? Poate ca tu te implici emotional, cu atat mai mult dupa un contact sexual, in timp ce el poate sa isi doreasca doar sa faca sex si atat. Daca este dispus sa astepte, inseamna ca si el isi doreste aceleasi lucruri ca si tine. Daca te preseaza, inseamna ca nu merita.

Nu uita: cateva intalniri online sunt suficiente pentru a forma o conexiune, dar nu neaparat pentru a dezvolta sentimente.