Matrimoniale

Intalniri online: 5 prieteni de care ai nevoie intr-o relatie

By decembrie 15, 2012 3 Comments

In momentul in care incepi o noua relatie cu un barbat pe care l-ai cunoscut pe un site de intalniri online, este bine sa apelezi la ajutorul prietenilor tai/prietenelor tale pentru a lua cela mai bune decizii, pentru a scapa de incertitudini sau pentru cine stie ce alt motiv. Sunt 5 tipuri de prieteni de care ai nevoie cand esti intr-o relatie, fiecare cu aportul lui de sustinere.

1. Psihiatra

Psihiatra este acea prietena la care poti apela de fiecare data cand simti nevoia sa marturisesti ceva cuiva. Ea te asculta, are o gandire filozofica si intotdeauna iti spune o pilda despre cum s-a intamplat in cazul altor cupluri pe care le-a “consiliat”.

2. Petrecareata

Petrecareata este a doua cea mai bun prietena a ta, de care ai nevoie dupa ce te implici intr-o relatie cu un barbat pe care l-ai cunoscut pe un site de intalniri online. Petrecareata este cea care iti ridica intotdeauna moralul si te face sa vezi partea plina a paharului.

3. Judecatoarea

Judecatoarea este genul de prietena care intodeauna te critica, indiferent ce ai face. Dar criticile ei nu au rolul de a te demoraliza, ci de a te face sa fii mai buna pe viitor. Pentru ca judecatoarea sa-ti poata adresa critici constructive, este bine sa se intalneasca fata in fata cu barbatul pe care l-ai intalnit pe un site de intalniri online.

4. Amicul

Intotdeauna este bine sa ai un amic caruia sa ii poti povesti cu incredere amanunte din viata ta. Acest amic nu ar trebui sa aiba sentimente pentru tine, pentru ca altfel nu va putea sa iti dea sfaturi bune. Amicul stie cum gandesc barbatii si te poate sfatui ce cadouri sa-i faci iubitului tau, pe care l-ai cunoscut pe un site de intalniri online, sau iti poate spune cum sa procedezi intr-o anumita situatie.

5. Vocea ratiunii

Prietena care este neutra si are capacitatea de a analiza lucrurile fara sa tina partea cuiva este “vocea ratiunii”. Ai nevoie de o astfel de prietena atunci cand vrei sa inveti cum sa fii diplomata in relatia pe care ai inceput-o cu persoana pe care ai cunoscut-o pe siteul de intalniri online.

Tu ai acesti 5 prieteni care te pot sfatui si te pot ajuta sa ai o relatie frumoasa cu cel pe care il iubesti?

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply