Matrimoniale

Intalniri online: 5 sfaturi pentru a cuceri o femeie frumoasa

By august 28, 2012 No Comments

fericire-382x571O femeie frumoasa este destul de greu de cucerit, insa atunci cand o cunosti pe un site de intalniri online, ai din start avantajul ca o poti cunoaste mai bine inainte de intalnirea propriu-zisa. Dincolo de faptul ca vei descoperi lucrurile care ii plac si ce o poate impresiona, vei afla si care sunt modalitatile prin care o poti cuceri.

Increderea in sine

Cu cat ai mai multa incredere in tine, cu atat vei fi mai atractiv pentru aceasta femeie, atat in cadrul intalnirilor online, cat si in momentul in care va veti intalni fata in fata. Incearca sa ii arati ca esti demn de ea si ca poti ajunge cu usurinta la nivelul sau. Ai grija insa sa nu cazi in extrem cealalta, in care pari ingamfat. In aceasta situatie risti sa o indepartezi de tine si sa nu iti mai raspunda nici macar pe site-ul de intalniri online.

Modul in care te imbraci

Pentru o femeie, aspectul fizic conteaza destul de mult. Posteaza pe site-ul de intalniri online doar fotografii in care arati foarte bine,in care esti bine imbracat si aranjat. Evita sa publici imagini cu tine in care apari la bustul gol sau esti imbracat in tricou, pantaloni scurti si esti incaltat cu slapi.

Inteligenta

Evita prejudecatile conform carora o femeie frumoasa nu poate fi si foarte desteapta. Aceasta poate fi mai inteligenta decat crezi si te poate pune pe ganduri in cazul unor discutii. Arata-i ca te poti ridica la nivelul ei si ca esti un barbat cu care poate avea o discutie inteligenta, chiar daca este vorba despre un subiect foarte simplu.

Faptul ca o asculti

In cadrul intalnirilor online, ar fi bine sa o lasi sa vorbeasca, iar atunci cand va intalniti, arata-i ca esti interesat de ceea ce spune. Daca o intrerupi pentru a-i povesti ceva “mai interesant”, cel mai probabil iti vei spulbera orice sansa de a o cuceri.

Simtul umorului

Arata-i ca esti un tip amuzant. Spune-i bancuri sau glume care au legatura cu discutiile de pe site-ul de intalniri online. Vei observa cu va fi din ce in ce mai atrasa de tine atunci cand va observa ca esti un tip haios.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply