Matrimoniale

Intalniri online: 5 sfaturi pentru succes la a doua intalnire

By septembrie 29, 2012 No Comments

Ai scapat de emotiile primului rendez-vous cu acea persoana speciala pe care ai cunoscut-o pe un site de intalniri online. In mod evident i-ai produs o impresie favorabila, iar acum te afli in ajunul celei de-a doua intalniri. Te temi sa nu o dai in bara? Iata 5 sfaturi care te vor ajuta sa ai parte de succesul dorit si la a doua intalnire!

1. Intalniri online: Fii tu insuti

Nimic nu functioneaza mai bine la o intalnire amoroasa decat sa fii tu insuti. Un comportament natural, cel de care ea s-a simtit atrasa atunci cand va tatonati pe site-ul de intalniri online, are toate sansele sa te faca agreabil si la a doua intalnire.

Prin urmare, evita sa te straduiesti prea mult sa faci lucrurile sa mearga. Nu spune nimic fortat, nici nu incerca sa faci ceva care nu iti sta in fire. Daca te comporti natural, te vei simti in largul tau si o vei determina si pe partenera ta sa se simta confortabil in prezenta ta.

2. Intalniri online: Fa-o sa se simta speciala

In mod cert iti doresti sa ii demonstrezi ca esti cu adevarat interesat de ea. In acest sens, este important sa o faci sa se simta speciala. Cum procedezi? La a doua intalnire in viata reala ar trebui sa detii deja o cantitate suficient de mare de informatii despre partenera ta. Astfel, o modalitate excelenta de a-i arata ca esti interesat este aceea de a-i demonstra ca ai retinut ce ti-a povestit la intalnirea voastra anterioara, dar si de cand ati inceput sa discutati pe site-ul de intalniri online.

Totodata, demonstreaza-i ca esti curios sa afli mai multe despre ea. Pune-i intrebari si, apoi, ascult-o cu interes, solicitand informatii suplimentare pentru a-i arata ca esti un ascultator activ.

3. Intalniri online: Fa-i complimente, dar moderat

Complimentele sunt flatante pentru orice femeie, insa nu si atunci cand sunt in exces. In acest sens, limiteaza-te la a-i lauda doar trei calitati, nu mai mult de atat. Ii poti complimenta, asadar, look-ul, inteligenta si stilul, spre exemplu. De asemenea, pentru a nu te plasa pe o pozitie de inferioritate vizavi de ea, foloseste intotdeauna formulari de tipul “mi se pare ca ai un look foarte reusit”, in locul uneia de genul “ai un look foarte reusit”.

4. Intalniri online: Evita sa pari disperat

In corelatie cu punctul anterior, succesul la a doua intalnire iti poate fi asigurat si de evitarea unei atitudini disperate. Este important sa o faci sa inteleaga ca o doresti, nu ai nevoie de ea – diferenta este esentiala! In acest sens, te va ajuta comportamentul natural, firesc, lipsit de excentricitati si atmosfera relaxata, amuzanta.

La o a doua intalnire cel mai probabil veti atinge si etapa saruturilor. In acest caz, evita cu orice pret sa o intrebi daca iti permite sa o saruti – sarut-o pur si simplu. Astfel, vei evita sa ii dai impresia ca te are la degetul mic.

5. Intalniri online: Nu-i aduce flori

Cadourile la a doua intalnire sunt periculoase. Este prea devreme sa ii oferi orice fel de dar, chiar si flori – acestea intra in categoria cadourilor-cliseu si ar putea sa nu ii fie pe plac. Multumeste-te sa ii oferi cadouri sub forma de complimente.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply