Matrimoniale

Intalniri online: 6 gesturi care demonstreaza ca te iubeste

By septembrie 18, 2012 2 Comments

Intalnirile online, dar si cele fata in fata te pot ajuta sa iti dai seama daca un barbat are sentimente puternice pentru tine, daca te iubeste. Sunt anumite gesturi care iti vor arata ca sentimentele lui pentru tine sunt sincere si ca nu mai ai nevoie de niciun cuvant si nicio dovada ca el tne foarte mult la tine.

Iti face mici surprize

Fie ca iti lasa mesaje pe site-ul de dating online, pe telefon sau in cutia de scrisori, trebuie sa stii ca ai langa tine un barbat foarte indragostit, caruia nu ii pasa ca gesturile lui sunt poate mai potrivite pentru un adolescent. De asemenea, daca el se trezeste inaintea ta pentru a face cumparaturile si pentru a-ti prepara micul dejun, cu siguranta el te iubeste si vrea sa iti fie bine.

Este gelos

Iti pune tot felul de intrebari referitoare la cine sunt barbatii care te saluta, ridica suspicios din spranceana atunci cand ii povestesti despre vreun coleg de la munca si nu este deloc multumit atunci cand alti barbati iti verifica profilul de intalniri online.

Micile gelozii sunt amuzante, mai ales atunci cand el vrea sa il impaci si sa incearca sa se asigure ca totul se intampla doar in imaginatia lui, insa mai mult decat atat, gelozia lui este un semn ca te iubeste si ca te vrea doar pentru el.

Face eforturi pentru tine

Renunta la masina lui in favoarea ta, pentru ca tu sa mergi confortabil la birou si sa scapi de toti barbatii dubiosi care se uita la tine in mijloacele de transport in comun sau merge cu tine la un film siropos, care lui nu ii place deloc? Cu siguranta ai observa, de-a lungul timpului, in timpul intalnirilor online, ca barbatii nu sunt dispusi sa faca anumite lucruri pentru iubitele lor. Insa daca el face toate acele lucruri, un lucru este clar: este indragostit pana peste cap si ar face orice pentru tine.

Se implica

Daca tu vrei sa mergi la un curs de gatit, el este bucuros sa te insoteasca, daca tie iti face placere sa discutati in continuarea pe site-ul de intalniri online, el se supune cu placere, iar daca tu faci voluntariat, se inscrie si el, doar de dragul de a sta cu tine… cu siguranta ai gasit un barbat care te iubeste si care se implica in aceasta relatie chiar daca lucrurile nu se desfasoara intotdeauna asa cum isi doreste el.

Ii face placere sa aiba grija de tine

Esti bolnava? El este primul care verifica internetul pentru a gasi cea mai buna reteta de supa si cele mai bune tratamente naturiste, si nu te lasa in pace pana nu accepti sa te duca la doctor, chiar daca este o problema in aparenta minora. Un barbat care are grija de tine este un un barbat care te iubeste.

Vrea sa afle mereu lucruri noi despre tine

Te asculta mereu chiar daca vorbesti la infinit despre aceleasi lucruri si se mereu incearca sa te descopere, sa afle lucruri noi despre tine, desi a aflat aproape totul din cadrul intalnirilor online.

Nu uita ca un barbat care te iubeste va incerca sa fie mereu langa tine, sa iti faca pe plac, nu sa compenseze atentia si afectiunea cu cadouri scumpe sau cu alte artificii care nu te incalzesc spiritual.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • marius spune:

    partea cu gelozia e o prostie. daca e gelos nu inseamna ca te iubeste, inseamna ca e atat de nesigur pe el incat crede ca orice boschetar care iti face cu ochiu e mai bun ca el si are o sansa la tine. aveti grija!

  • razvan spune:

    Daca femeia este mai matelialista (in varianta veche – lacoma) va avea pretentii mari de la un barbat. Femeile si fetele serioase si care iubesc nu vor mereu cadouri si vor afectiune. Prietena mea are doar liceul dar este mai inteligenta emotional decat multe altele cu facultati care insa sunt singure (din cauza pretentiilor lor exagerate nu reusesc sa tina un barbat langa ele).

Leave a Reply