Matrimoniale

Intalniri online: 6 moduri de a deveni mai atractiva

By octombrie 7, 2012 3 Comments

Intalnirile online sunt o ocazie buna de a avea mai multa grija de tine si de a incerca sa devii mai atractiva. Fie ca ai gasit deja un partener pe site-ul de intalniri online, fie ca esti in cautarea unuia, ar trebui sa incepi sa ai mai multa grija de tine. Doar asa vei capata mai multa incredere in tine si vei avea standarde mai ridicate.

Iata cateva modalitati prin care poti deveni mai atractiva.

Fa-ti o schimbare de look

Oamenii care isi fac o schimbare de look au mai multa incredere in ei. Chiar daca schimbarile nu sunt radicale, oamenii incep sa se simta mai bine in pielea lor, lucru care ii face automat mai atractivi.

Fie ca este vorba despre o tunsoare sau o coafura noua, vopsitul parului, aplicare de gene false sau un machiaj deosebit, vei arata mai bine si vei deveni mai atractiva pentru cei din jur.

Imediat dupa schimbarea de look, fa-ti cateva poze, pe care sa le postezi ulterior pe site-ul de intalniri online. Acest update te va ajuta sa primesti reactii pozitive si sa te simti mai bine, dar mai ales sa iti gasesti un partener care sa iti placa.

Schimba-ti garderoba

Chiar daca haina nu il face pe om, aceasta il transforma si il ajuta sa fie mai atractiv. Acum, ca a venit toamna, ar fi bine sa mergi la cumparaturi si sa achizitionezi o tinuta noua. Opteaza pentru haine cat mai moderne si alege masurile potrivite: nici prea largi, nici prea stramte. In momentul in care esti imbracata cu hainele noi, roaga o prietena sa iti faca 5 – 6 poze. Alege-o pe cea mai reusita si posteaz-o pe site-ul de intalniri online.

Mergi la un curs de dans

Daca ii spui unui barbat, de pe site-ul de intalniri online, ca mergi la cursuri de dans, cel mai probabil acesta te va vedea ca fiind o femeie mai atractiva. Chiar daca nu ai o silueta similara cu a modelelor de pe catwalk, orice barbat stie ca o femeie care danseaza, se misca gratios si este foarte sexy.

Eventual, dupa cateva intalniri online, ii poti spune partenerului sa te insoteasca la un curs si sa te priveasca, sa te admire, dar mai alea sa danseze cu tine.

Acorda atentie posturii

O femeie care sta aplecata in fata sau usor cocosata, este oricum, numai atractiva nu. Chiar daca iti este greu, ar fi bine sa incerci sa iti controlezi postura si sa stai cu spatele drept, mai ales atunci cand faci poze pe care vrei sa le postezi pe site-ul de dating online.

Totusi, tine cont de faptul ca acest lucru este deosebit de important si in viata de zi cu zi, atunci cand mergi pe strada sau esti la birou.

Mergi la sala de fitness

Cateva luni de antrenament la sala de fitness nu te vor ajuta poate sa slabesti 20 de kilograme, dar cu siguranta iti vor tonifia musculatura si te vor ajuta sa te simti mai bine in pielea ta. In plus, in acest fel poti descoperi puncte comune cu partenerul pe care l-ai cunoscut pe site-ul de intalniri online.

Schimba-ti atitudinea

O persoana care are incredere in sine este automat mult mai atractiva. Indiferent ca ai o intalnire online sau una fata in fata, lasa-i partenerului de inteles ca ai multa incredere in tine si ca esti o persoana deschisa, prietenoasa, curajoasa, dar care, in acelasi timp, stie ca are toate aceste atuuri.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Ganesh spune:

    3. Si ieri ne-am mai pus o intrebare, dar am uitat de ea in artciol: Exista viata dupa bomba atomica? Evident DA!!! Doar am supravietuit Cernobalului si in plus, periodic sa testeaza arme nucleare in desert sau in oceane.. Deci.. supravietuim!

  • Alan spune:

    Buna Alexandra. Iti urmaresc bluogl de multa vreme si imi plac mult jurnalele si pozele tale. La Omu am urcat si noi in iunie, de la Bran pe Valea Gaura si am coborat pe Ciubotea. Noi am lasat masina in parcarea de la partie. Am scos cam 11 ore si jumatate total. Drumul a fost spectaculos. Urcarea prin padure spre Valea Gaura mi s-a parut si mie interminabila, dar la iesirea in golul alpin mi-a revenit moralul. La coborare, desi a fost ceva mai scurt, a fost tare abrupt. Dar a meritat.

  • Magdalena spune:

    Chiar ca-i asa cum scrieti. O haina noua, sau o coafura diferita poate face orice femeie fericita.

Leave a Reply