Matrimoniale

Intalniri online: 6 motive pentru care nu te place

By septembrie 20, 2012 One Comment

In incercarea ta de a-ti gasi un iubit pe site-ul de intalniri online, pare sa il fi cunoscut pe barbatul ideal pentru tine… iar dupa lungi discutii, iti dai seama ca el nu te place, cel putin nu la fel de mult ca si tine.

Iata cateva motive pentru care un barbat ar putea sa nu te placa.

1. Incerci prea mult

Tu esti prima care ii scrie mereu pe site-ul de intalniri online, tu il cauti si tot tu incerci sa il faci pe el sa te placa. Ca si o femeie, barbatul simte atunci cand o alta persoana incearca prea mult sa fie pe placul sau. Cu cat vei incerca mai mult, cu atat el se va distanta mai mult.

Incearca sa ai o atitudine usor indiferenta, sa ii arati ca il placi, dar ca intotdeauna exista si alte optiuni si ca daca el ar pleca, tu nu ai avea nimic de pierdut. Vei observa astfel ca el va incepe sa te priveasca cu alti ochi.

2. Esti prea disponibila

Ori de care ori te suna sau iti scrie pe site-ul de intalniri online, tu esti acolo, 100% disponibila pentru el. Daca te suna, nu ii raspunde din prima, iar daca iti scrie pe site-ul de intalniri online, raspunde-i dupa jumatate de ora, spunandu-i ca aveai putina treaba. Nu ii oferi prea multe detalii si nici nu te scuza prea mult. Incearca sa te porti natural, ca si cum nu s-a intamplat nimic.

3. Nu esti genul lui

In acest caz, nu prea mai ai nicio varianta prin care sa il faci sa te placa. Nu are rost sa te ascunzi sau sa te prefaci ca esti altcineva. Cel mai bine este sa cauti in continuare pe site-ul de intalniri online o persoana care te accepta asa cum esti tu.

4. Nu considera ca sunteti compatibili

Dupa cateva intalniri online el stie ca te place, dar nu face nicio miscare pentru ca nu se vede langa tine pe viitor sau nu considera ca ati putea avea o relatie de lunga durata din cauza diferentelor. Daca tu esti o persoana care merge prin cluburi si doarme pana tarziu, in timp ce el este genul care prefera spoturile extreme si trezirile matinale, ar fi bine sa renunti si tu la el. O astfel de relatie ar putea functiona, insa cere prea multe comptomisuri, pe care
trebuie sa le faci inca de la inceput…

5. Are standarde prea ridicate

Daca este genul de barbat laudaros si daca iti spune inca de la prima intalnire online ca el isi doreste o femeie frumoasa, desteapta, cu cariera, dar si familista convinsa, poti sa iti dai seama din start de ce este singur. Asteptarile sale nerealiste nu il vor lasa niciodata sa aiba o relatie, iar tu nu ar trebui sa incerci sa te fortezi prea mult pentru un barbat care iti cere din prima niste anumite lucruri, destul de importante.

6. Considera ca nu are sanse sa te cucereasca

Anumiti barbati admira foarte mult fetele frumoase si inteligente, insa prefera sa mentina distanta din cauza faptului ca acestea sunt prea greu de cucerit si mult prea greu de pastrat. Probabil el considera ca va avea o competitie prea mare, asa ca prefera sa se prefaca ca nu te place si sa evite sa intre intr-o relatie pe care considera ca nu o poate duce pana la capat, chiar daca tu dai semne ca il placi.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Flor spune:

    – se pare că avem cam aceleaşi gurtsui la filme. da, eu am scris een mare grabă postarea, am vrut doar să(-mi) marchez momentul entuziast. n-am mai subliniat că titlul original, care pare la reendu-i neatrăgător la eenceput, capătă valoare după ce vezi filmul. şi faină observaţia ta cu povestile de iubire din film (cea a parintilor chiar merită un pic aprofundată).pe de altă parte, mă tem că-i un pic de spoiler commentul tău. sigur că-s oameni care nu l-au văzut. dar oricum merită să-l vadă, chiar dacă le zici destul de multe despre, pentru că seent o groază de alte lucruri ce merită remarcate, cum ar fi, revin, rolul excelent al lui J. Phoenix. chiar se lasă omul?

Leave a Reply