Matrimoniale

Intalniri online: 6 secrete pe care el vrea sa le stie despre tine

By august 13, 2012 No Comments

Intalnirile online sunt grozave. Acestea te ajuta sa gasesti oameni interesanti, dar mai ales interesati de tine. Atunci cand incepit sa discuti cu un barbat pe care le-ai cunoscut recent, acesta isi doreste sa te descopere si sa afle lucruri inedite despre tine. Iata care sunt acestea.

Cum sa se apropie de tine

Barbatii sunt ingroziti atunci cand trebuie sa se apropie de o femeie in viata reala. Oricat de curajosi si de descurcareti ar fi in mod normal si oricat de plini de incredere ar parea in timpul unei intalniri online, cu siguranta acestia vor sa stie care este metoda potrivita de intra in gratiile tale.

Cum erau fostii tai iubiti

Chiar daca nu mai ai nimic de impartit cu fostii tai iubiti, un barbat nou va dori intotdeauna sa afle detalii despre ei.

Probabil ca nu este constient ca nu ii vei spune niciodata ca fostii tai erau grozavi si incredibili, ci ca le vei murdari imaginea doar de dragul lui. De regula este bine sa eviti aceste discutii sau sa dai detalii foarte putine si sa schimbi subiectul. Daca insa insista, mai ales in cadrul unei intalniri online, cea mai buna solutie este sa ii vorbesti doar despre o singura persoana si sa ii spui ca desi avea majoritatea calitatilor necesare, nu ati fost compatibili.

Ce anume iti place la el

Ego-ul unui barbat trebuie sa fie mereu “gadilat”, motiv pentru care el iti va cere intotdeauna detalii despre lucrurile care te atrag la el. Chiar daca esti topita dupa el, evita sa ii arati acest lucru, mai ales de la primele intalniri online.

Arata-i ca nu esti ca celelalte femei si ca desi iti plac anumite lucruri la el, tot trebuie sa mai munceasca pentru a te impresiona.

Cum vezi tu relatia voastra

Unii barbati cauta doar relatii ocazionale, in timp ce altii isi doresc o legatura serioasa, o femeie care sa le fie prietena si iubita, partenera de viata. Chiar daca este destul de devreme sa aveti o astfel de discutie, mai ales in cadrul unei intalniri online, cel mai bine este sa ii dai de inteles ca tu nu esti interesata de o relatie bazata pe sex sau pe alte interese. Nu ii spune ca planul tau pentru urmatorii doi ani este sa te casatoresti si sa faci un copil, insa
mentioneaza-i ca tu cauti un partener serios.

Ce faci in timpul liber

Iti place sa citesti, sa gatesti sau sa pleci in vacante? Cu siguranta isi doreste sa abordati acest subiect pentru a sti ce fel de persoana esti. Intalnirile online va dau ocazia sa va cunoasteti mai bine si sa aveti parte de o comunicare eficienta. Profita de acest lucru si ofera-i toate aceste detalii despre tine.

Cum te poate impresiona

Trebuie sa iti cumpere flori, sa iti faca cadouri scumpe, sa te duca in vacante surprize sau sa te astepte in fata cladirii cand iesi de la munca, doar pentru a-ti face o bucurie? Barbatii isi doresc sa afle ce trebuie sa faca pentru a te impresiona, inca de la primele discutii de pe site-ul de intalniri online.

Nu ii dezvalui toate aceste lucruri inca de la inceput, ci lasa-l sa le descopere pe parcurs, in cazul in care veti fi impreuna.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply