Matrimoniale

Intalniri online: 6 sfaturi pentru a-ti consolida relatia

By noiembrie 8, 2012 One Comment

Sa fii intr-o relatie nu este deloc usor. De cele mai multe ori, trebuie sa faci compromisuri si sacrificii, sa treci cu vederea anumite lucruri care te-ar putea deranja si sa incerci sa faci gesturi care sunt necesare pentru a consolida o relatie, inca de la inceput, de la primele intalniri online.

1. Pune accentul pe comunicare

Atunci cand nu sunteti compatibili la nivelul comunicarii, relatia voastra are putine sanse de a rezistenta in viitor. Partea buna este ca acest lucru poate fi observat inca de la primele intalniri online, atunci cand se formeaza conexiunea dintre tine si partenerul tau.

Dincolo de discutiile obisnuite, trebuie sa fii in stare sa treceti anumite praguri si sa discuti cu partenerul tau absolut orice. In acest fel, il vei determina si pe el sa depaseasca anumite bariere si sa aiba incredere totala in tine. Increderea si comunicarea sunt doi factori esentiali pentru o relatia puternica, rezistenta.

2. Ofera afectiune

Gesturile de afectiune sunt necesare pentru consolidarea unei relatii. In mod evident, acestea trebuie sa fie absolut naturale, nu fortate, asa ca este de inteles daca nu vor fi prezente inca din timpul intalnirilor online. Totusi, dupa ce va intalniti fata in fata si sunteti oficial intr-o relatie, nu trebuie sa treaca nici macar o zi fara saruturile si imbratisarile patimase.

3. Nu ignora sexul

Sexul este deosebit de important intr-o relatie, asa ca nu trebuie ignorat sau amanat pentru o perioada prea lunga, cel putin nu atunci cand nu exista un motiv intemeiat. Partidele de sex consolideaza o relatie, insa doar atunci cand aceasta relatie este sincera, bazata pe sentimente frumoase si respect.

4. Discutati problemele

Nu conteaza ca discutati despre ceea ce va macina fata in fata sau pe site-ul de intalniri online. Important este sa spuneti sincer si in timp util ce anume va deranjeaza, cum ar putea fi imbunatatita relatia si sa incercati sa gasiti solutii impreuna. Daca vei incerca sa acoperi “gunoiul”, in mod cert nu vei face decat sa duci la aparitia unor probleme mai mari, mai grave, mai greu de rezolvat.

5. Nu permite familiei sa intervina

De foarte multe ori, parintii au tendinta sa intervina in problemele de cuplu ale copiilor, chiar daca acestia sunt adulti si sunt perfect capabili sa ia propriile decizii. Nu permite nimanui sa intervina in relatia ta, sa iti influenteze deciziile sau sa te puna sa alegi intre ei si partener. In principiu, este bine sa incerci sa ai o atitudine corecta fata de viata ta personala si sa nu faci nimic din ce nu ai vrea sa ti se faca.

Ar fi bine sa verifici ce parere are partenerul tau referitor la acest aspect, inca de la primele intalniri online.

6. Vorbiti despre planurile de viitor

In momentul in care iti doresti o relatie de lunga durata ar fi bine sa stii daca tu si partenerul tau va doriti aceleasi lucruri de la viata. Nu este momentul sa discutati despre acest lucru inca de la primele intalniri online, insa in mod cert ar fi bine sa descoperi intentiile sale in momentul in care relatia voastra incepe sa devina una serioasa, stabila.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Daniel spune:

    Mah Selena tot timpul vb. derspe fani,fani in sus fani in jos:-@se si vede ca e obsedata dupa frumusetea ei si dupa succes Face totul perfect ca sa ce??? Pe mine nu ma impresioneaza.Tot timpul o aud : Vreau sa ma iubeasca fanii pentru muzica mea , Vreau sa ma iubeasca fanii pentru muzica si tot ce fac in showbiz .Ce-i drept de frumoasa e frumoasa dar miley o intrece nu neaparat in frumusete dar numai pentru faptul ca nu se lauda si nu e obsedata!!!!

Leave a Reply