Matrimoniale

Intalniri online: 6 subiecte de discutie pentru a doua intalnire

By august 25, 2012 No Comments

V-ati cunoscut pe un site de intalniri online si ati avut deja intalnire si urmeaza a doua? Inseamna ca lucrurile se desfasoara in avantajul vostru si ca exista o potrivire de caracter neasteptata. Pentru a doua intalnire, trebuie sa te gandesti la cateva subiecte de discutie inedite, care sa va ajute sa va cunoasteti si mai bine. Iata cateva sugestii.

1. O experienta iesita din comn

Oricine se poate lauda ca a avut parte cel putin o data de o experienta pe care nu o va uita niciodata. Daca nu este o experienta jenanta, o porti impartasi cu partenerul pe care l-ai cunoscut pe site-ul de intalniri online. O astfel de povestioara ii va desmonstra persoanei respective ca esti un om cu simtul umorului, langa care isi poate face nenumarate amintiri.

2. Aventuri din calatorii

Probabil ca ati abordat deja subiectul calatorii in timpul intalnirilor online, insa atunci cand te intalnesti fata in fata, poti oferi mai multe detalii referitoare la acest subiect. Povesteste-i partenerului o intamplare inedita din una din vacantele tale. Fie ca ti-ai pierdut bagajele in aeroport sau ai ramas fara slipi in urma unui val puternic, cu siguranta va veti amuza copios impreuna. Stimuleaza-l pe partener sa iti povesteasca din aventurile sale.

3. Amintiri din scoala

Fie ca ai fost tocilar sau rebel, nu exista nicio indoiala ca ai avut parte de intamplari amuzante sau mai putin obisnuite in perioada liceului sau in facultate. Este de ajuns sa ii impartasesti o astfel de amintire, pentru ca atmosfera sa devina instantaneu mult mai relaxata si mai placuta. O astfel de amintire poate avea continuari care pot fi povestite mai tarziu, in cadrul intalnirilor online.

4. Teluri in viata

Vrei sa faci ocolul lumii, sa vizitezi Asia, sa iti deschizi propria afacere sau sa ai o familie frumoasa si numeroasa? Poti discuta despre toate aceste lucruri la a doua voastra intalnire. Cu siguranta unele subiecte le-ai discutat fugitiv pe site-ul de intalniri online, insa atunci cand esti fata in fata, este mult mai usor sa povestesti si sa exprimi anumite lucruri.

5. Cea mai buna aniversare

Poate a fost atunci cand prietenii tai ti-au facut o petrecere surpriza sau atunci cand ei te-au invoit de la munca, fara sa stii tu, si te-au dus intr-o vacanta de cateva zile? Impartaseste aceasta amintire cu partenerul tau, pentru a vedea cum reactioneaza infata unor astfel de idei. Daca se arata incantat, inseamna ca ar putea sa faca si el astfel de gesturi.

Asadar, dincolo de formarea unei legaturi, aceste povestiri te ajuta sa observi anumite lucruri, care sunt esentiale pentru o relatie de succes.

6. Primul sarut

Poate fi usor stanjenitor sa discuti despre acest subiect, insa nu trebuie sa iti fie rusine. Este absolut normal sa discutati si despre lucruri mai intime, care ti-au ramas intiparite in minte. Fara indoiala si partenerul iti va povesti despre primul sarut.

Atentie! Este foarte important sa nu il tachinezi pe partener cu povestile pe care ti le spune, cu atat mai putin daca acestea sunt usor jenante. Faptul ca iti spune anumite lucruri, inseamna ca are incredere in tine, ca se simte in largul lui alaturi de tine si ca vrea sa il cunosti mai bine.

Nu te folosi de aceste povestiti pentru a-l pune intr-o ipostaza neplacuta, nici fata in fata si nici in cadrul unei intalniri online.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply