Matrimoniale

Intalniri online: 7 intrebari pe care sa nu le adresezi unui barbat

By septembrie 21, 2012 One Comment

Intalnirile online iti dau uneori curaj sa ii adresezi unui barbat anumite intrebari care nu isi au rostul si care il deranjeaza sau care il pun in dificultate. Iata o lista cu intrebari care nu ar trebui sa ajunga la urechile sau pe monitorul partenerului tau.

Incotro se indreapta aceasta relatie?

Chiar te-ai gandit sa ii adresezi aceasta intrebare? Si mai ales, pe site-ul de intalniri online? Raspunsul la aceasta intrebare il vei primi de-a lungul timpului – le vei deduce din gesturile lui, din modul in care se poarta cu tine si din discutiile la care ajungeti in mod natural.

Tipa asta ti se pare draguta?

Ii trimiti o poza, pe site-ul de intalniri online, cu o alta femeie, extraordinar de frumoasa si il intrebi daca este draguta… Daca iti va spune ca DA, te vei supara pe el, daca iti va spune ca NU, din nou te va supara pentru ca te minte.

Cel mai bine este sa nu il intrebi astfel de lucruri, cel putin nu la inceputul relatiei cand totul se interpreteaza foarte usor.

Cu cate femei ai facut sex?

Aceasta este o alta intrebare nepotrivita, mai ales daca este adresata in timpul unei discutii pe site-ul de intalniri online. Imagineaza-ti cat de prost te-ai simti tu sa iti adreseze o astfel de intrebare. In plus, de ce iti pasa de trecutul lui, cand mai important este prezentul si viitorul?

Ce crezi despre mine?

Barbatii nu stiu foarte bine sa raspunda la o astfel de intrebare, cel putin nu la un nivel atat de complex pe care astepti tu. Cel mai bine este ca pentru site-ul de intalniri online sa rezervi niste discutii mai simple, care sa nu ceara analiza si mult timp de gandire.

Te-ar deranja daca m-as intalni cu fostul iubit?

Pe tine te-ar deranja daca el s-ar intalni cu fosta sa iubita? Raspunsul la intrebarea ta iti subliniaza motivul pentru care nu ar trebui sa ii adreseazi aceasta intrebare, nici fata in fata, nici in timpul unei intalniri online.

Daca ne-am casatori, iar eu as muri, cat timp ti-ar lua sa treci peste?

Acest tip de intrebari te transforma rapid dintr-o potentiala partenera, intr-o phsihopata care vrea sa isi gaseasca urmatoarea victima. Incearca sa mentii discutiile de pe site-ul de intalniri online la un nivel cat mai light, departe de discutii ipotetice, care implica moarte, divort, casatorie si nasteri.

Aceasta este perioada in care va cunoasteti, va descoperiti – nu ai vrea sa isi faca o impresie gresita despre tine.

Cand ma prezinti prietenilor tai?

De regula este indicat sa astepti sa te invite el, mai ales pentru ca este o intalnire destul de importanta. In plus, daca aveti aceasta discutie intr-o intalnire online, el va incerca probabil sa evite raspunsul. Cel mai bine este sa il lasi pe el sa aiba astfel de initiative.

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile pe care NU ar trebui sa le adresezi niciodata unui barba, mai ales in timpul unei intalniri online. Incearca sa fii naturala, sa te porti ca o femeie pe care el si-ar dori-o langa el, nu una de care ar vrea sa scape cat mai repede din cauza comportamentului sau dubios.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Creuza spune:

    mai nou sunt si eu un biciclist impaitmit si folosesc acest vehicul atat cu scop utilitar (deplasare pana la munca sau in oras) cat si ca fun (mod de relaxare, sport , etc .)cea mai mare problema pe care o intampin (si e o problema foarte mare) este ca bucurestiul e un oras foarte rau cu biciclistii . nu stau sa detaliez aici, cred ca toata lumea stieideea mea ar fi urmatoarea: premiul l-ar merita un biciclist care sa vina cu o propunere buna pentru un proiect de promovare a folosirii bicicletelor in oras si atentionarea participantilor la trafic asupra existentei biciclistilor (eventual respecarea acestora, daca se poate) , plus sa demonstreze ca foloseste bicicleta frecvent. . am vazut acest articol destul de tarziu , mai e valabil ? sau a fost deja concursul ?

Leave a Reply