Matrimoniale

Intalniri online: 7 lucruri de evitat la prima intalnire

By noiembrie 9, 2012 One Comment

Prima intalnire este decisiva pentru modul in care o relatie se va dezvolta. Chiar daca v-ati inteles excelent pe site-ul de intalniri online, prima impresie pe care o faci fata in fata este deosebit de importanta. In acest sens, ar trebui sa stii ca sunt cateva lucruri pe care nu trebuie sa le faci, sub nicio forma, la prima intalnire.

1. Sa te joci pe telefon

Sa scoti telefonul pe masa si sa incepi sa te joci sau sa trimiti mesaje este ca si cum i-ai spune partenerului ca te plictiseste ingrozitor. Poate ca in realitate tu chiar ai ceva important de rezolvat, insa in acest caz trebuie sa ii ceri scuze persoanei de langa tine si sa ii spui ca este o problema care nu suporta amanare. Altfel, nu ai nicio scuza si risti sa faci o impresie foarte proasta.

2. Sa fii prea insistent

Chiar daca partenerul a parut mai indraznet in timpul intalnirilor online, ar fi bine totusi sa pastrezi o anumita distanta atunci cand sunteti fata in fata. Este permisa o atingere timida pe mana, insa nu depasi anumite bariere, care nu vor face decat sa grabeasca sfarsitul intalnirii si eliminarea oricarei sanse de a avea o relatie.

3. Sa vorbesti despre fostii parteneri

Probabil ca ati discutat deja despre fostii parteneri in timpul intalnirilor online, asa ca nu are niciun sens sa mai deschizi subiectul si in timpul intalnirii fata in fata. Nu vei face decat sa lasi impresia ca inca te gandesti la persoana de care te-ai despartit.

4. Sa intarzii

Nu, sfertul academic nu este permis in cazul unei prime intalniri, mai ales daca este o persoana pe care iti doresti sa o impresionezi. Incearca sa ajungi la locul intalnirii cu 5 minute mai devreme, mai ales daca esti un gentleman si isi doresti sa ii lasi partenerei tale de inteles ca esti interesat de ea si ca abia asteptai sa o vezi.

5. Sa bei prea mult

Chiar daca este final de saptamana, iar a doua zi nu ai nimic de facut, ar fi bine sa eviti sa consumi prea mult alcool.

Altfel vei transmite un mesaj gresit. Chiar daca in timpul intalnirilor online l-ai avertizat pe partener ca ai chef sa bei o tarie pentru a te relaxa, ar fi bine sa nu consumi mai mult de doua shoturi, un cocktail sau un pahar cu vin. De asemenea, evita sa bei bere – iti vei face tie o favoare, dar mai ales persoanei cu care te intalnesti.

6. Sa o lasi pe ea sa plateasca

Indiferent cine a facut invitatia ar fi bine sa nu o lasi pe ea sa plateasca, chiar daca se ofera si insista sa faca acest lucru. Poarta-te ca un cavaler pana in ultima clipa si spune-i ca este placerea ta, dar mai ales ca in acest fel o faci sa se simta obligata sa se mai vada cu tine cel putin o data pentru a se revansa. In mod evident, aceasta replica trebuie spusa sub forma de gluma, pentru a sublinia ca o placi si ca vrei sa o revezi. Evident, aminteste-i acest lucru si in timpul discutiilor de pe site-ul de intalniri online.

7. Sa vorbesti prea mult despre munca

Cu siguranta partenerul vrea sa stie cu ce te ocupi si eventual sa ii vorbesti concret despre activitatea ta, dar evita sa il plictisesti cu detalii care nu isi au sensul (povesti despre sefii si colegii tai, probleme care apar in timpul proiectelor etc.). Unele detalii pot fi lasate pentru discutiile de pe site-ul de intalniri online, cand aveti mai mult timp la dispozitie.

Care este cel mai neplacut lucru pe care ti-l poate face un partener in timpul unei prime intalniri?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Ednoo spune:

    I love article Machiajul | bautey-reviews.info. Thanks for giving your ideas. I’d personally also like to convey that video games have been at any time evolving. Modern technology and innovative developments have helped create realistic and enjoyable games. All these entertainment video games were not really sensible when the real concept was first of all being used. Just like other kinds of technology, video games also have had to develop by way of many ages. This itself is testimony on the fast development of video games.

Leave a Reply