Matrimoniale

Intalniri online: 7 motive pentru care ar trebui sa te intalnesti cu un Rac

By septembrie 30, 2012 One Comment

Stabileste cateva intalniri online cu un nativ Rac si descopera calitatile acestui nativ. Persoanele nascute in zodia Rac sunt sensibile, afectuoase, atente cu perechea lor. Iata in continuare 7 motive pentru care ar trebui sa te intalnesti cu un Rac.

1. Racul este familist

Stabileste intalniri online cu barbati in zodia Racului daca iti doresti sa cunosti pe cineva interesat de intemeierea unei familii. Racii sunt cunoscuti ca barbati de casa, pentru care familia se afla intotdeauna pe primul plan. Toata munca pe care o depune un Rac este pentru bunastarea familiei.

2. Racul respecta familia si trecutul

Un barbat Rac este atasat de familie si respecta trecutul acesteia. Cu ocazia unor intalniri online, testeaza-l pe Rac cu intrebari despre istoria familiei. Vei descoperi cu placere pe cineva care stie cum ii chema pe strabunici, ce meserii aveau si ce fel de oameni erau. In casa unui Rac, traditiile sunt intotdeauna respectate.

3. Racul este o fire romantica

Daca ati avut cateva intalniri online si urmeaza sa va cunoasteti fata in fata, vei descoperi in barbatul Rac un partener sensibil si romantic. Racul stie sa sarute, apreciaza o atmosfera deosebita la o intalnire si nu se teme sa-si manifeste emotiile. Pentru femeile care isi doresc serenade sub balcon si nopti fierbinti cu petale de trandafir si sampanie, barbatul Rac ar putea fi cea mai buna alegere.

4. Racul isi alege cu grija partenera de viata

Barbatii Raci viseaza la femeia perfecta, alaturi de care sa intemeieze o familie. Daca ai avut deja cateva intalniri online cu un nativ Rac, inseamna ca este interesat de tine si vrea sa te cunoasca mai bine. Nu grabi lucrurile. Racilor le place sa cerceteze indelung pana sa faca ceva concret. Trebuie sa ai rabdare, insa rasplata este pe masura asteptarii. Racii vor sa stie ca persoana pe care o aleg este cea care li se potriveste cu adevarat.

5. Racul iti ofera stabilitate

Daca iti doresti o relatie stabila, de lunga durata, un partener Rac iti poate oferi asa ceva. Racilor nu le plac schimbarile, preferand sa-si investeasca energia numai in proiecte care merita cu adevarat efortul lor. Racii sunt parteneri stabili si vor sa construiasca ceva alaturi de perechea lor. La primele voastre intalniri online, Racul ar putea sa te testeze, asa ca este bine sa stii cum sa raspunzi pentru a-i arata ca sunteti pe aceeasi lungime de unda.

6. Racii sunt parinti buni

Daca ai un copil sau iti doresti unul, un nativ Rac va fi un partener potrivit. Racii sunt parinti buni, afectuosi, dar fermi, care stiu sa le insufle copiilor principii sanatoase de viata. Pentru Raci, copiii sunt la fel de importanti ca persoana iubita si vor face totul pentru a-si face fericita familia. In cadrul unor intalniri online, abordeaza tema copiilor cu tact, pentru a observa reactiile nativului.

7. Racii sunt sinceri

Racilor nu le place sa joace diverse roluri deoarece ei cauta pe cineva cu care sa poata fi deschisi, fara teama de a suferi. Un Rac este un partener sincer, dispus sa-si deschida inima in fata omului pe care il iubeste. Respecta sinceritatea Racilor in cadrul unor intalniri online si in afara lor.

Tu ce experiente de viata ai cu persoanele in zodia Rac?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Elit spune:

    If your head has grown so big then surely your neck will have selolwn to gargantuan proportions to support it in which case your selvedge scarf will no longer be of any use to you and should therefore be carefully packaged and popped in the post to me!HUGE congratulations Jodie – it’s really not big headed at all to be proud of such a big achievement!Lucy xxx

Leave a Reply