Matrimoniale

Intalniri online: 7 semne ca el/ea este sufletul tau pereche

By ianuarie 11, 2013 4 Comments

Se spune ca sufletul pereche apare intotdeauna atunci cand ai nevoie de el, cand suferi din dragoste sau te confrunti cu o pierdere sentimentala. Sufletul pereche nu este acela pe care il cauti, ci acela care apare cand iti pierzi speranta, cand crezi ca lumea se prabuseste peste tine.

Afla care sunt semnele ca el/ea este sufletul tau pereche, fie ca l-ai intalnit pe un site de intalniri online, fie in alte circumstante.

1. Aveti tot mai multe lucruri in comun

Inca de la prima intalnire online simti ca exista acea chimie si, mai mult decat atat, iti dai seama ca sunt tot mai multe lucruri care va leaga si care va aduc impreuna, intr-un mod natural si spontan.

2. Va sincronizati mereu

Va conectati pe site-ul de intalniri online zilnic, la aproximativ aceeasi ora, fara sa programati acest lucru, spuneti simultan aceleasi lucruri si aveti adesea, in gand, aceleasi planuri, fie ca sunt ele pe termen lung sau scurt.

3. Renunti la orgoliu

Cu toate ca poate de obicei esti o persoana orgolioasa si mandra, in fata sufletului pereche renunti la aceste lucruri si incerci sa faci in asa fel incat relatia voastra sa mearga ca pe roate. Si de cele mai multe ori, nici nu trebuie sa depui prea mult efort in acest sens.

4. Te simti liber

In prezenta sufletului pereche nu trebuie sa depui efort pentru a parea mai bun, mai destept, mai increzator sau mai puternic. Te simti liber sa faci orice, oricum, oricand si nu te temi ca partenerul te-ar putea judeca, intrucat stii ca nu o va face.

5. Ai incredere in el/ea

Desi nu ati avut parte decat de cateva intalniri online (in care ati pierdut cateva nopti), simti ca poti avea incredere sa ii spui orice, sa ii vorbesti despre orice. Mai mult decat atat, nici nu te gandesti vreodata ca ai putea avea de ce sa iti faci griji, ca ar putea sa te insele sau ca nu te minte in anumite privinte. In mod inexplicabil, simti foarte puternic toate aceste lucruri.

6. Esti dispus sa oferi totul

… fara sa iti pese daca vei primi ceva inapoi si fara sa iti pese daca vei primi multumiri. O faci pur si simplu pentru ca asa simti, pentru ca este un lucru natural si pentru ca iti doresti ca partenerului tau sa ii fie bine alaturi de tine.

Partea si mai buna este ca, orice ai face, sufletul tau pereche se va simti intotdeauna bine alaturi de tine.

7. Nu va certati niciodata

Nu ati avut discutii in contradictoriu nici in timpul intalnirilor online, nici fata in fata pentru ca, de cele mai multi ori, ganditi la fel. Iar daca nu ganditi la fel, respectati punctul de vedere unul celuilalt si nu va simtiti niciodata indemnati sa va corectati sau sa incercati sa va convingeti reciproc ca anumite lucruri nu sunt bune.

De regula, iti poti da seama de faptul ca o persoana este sufletul pereche, indiferent ca discuti cu aceasta pe site-ul de intalniri online, ca schimbi cateva vorbe cu aceasta intr-o seara care pare pierduta sau pur si simplu cand persoana respectiva intra in viata ta in cele mai potrivite, dar dificile momente.

Tu cum ti-ai dat seama de faptul ca partenerul tau este sufletul pereche si cand anume ai simtit acest lucru? Crezi ca poti intalni sufletul pereche pe site-ul de intalniri online?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Felicia spune:

    Am trait sh yo recent aceasta experieța a sufletului pereke online..simt o durere in lipsa lui si ma kalmez knd ma uit la poza lui..parka nu pot trai fara el..dar el mereu fuge de mine parca,ii e frik d mine,d parka cine stie ce i.am fakut..nu are curaj sa.mi zik in fata ce simte.

  • Felicia adina miska spune:

    Am trait sh yo recent aceasta experieța a sufletului pereke online..simt o durere in lipsa lui si ma kalmez knd ma uit la poza lui..parka nu pot trai fara el..dar el mereu fuge de mine parca,ii e frik d mine,d parka cine stie ce i.am fakut..nu are curaj sa.mi zik in fata ce simte.

  • Tiberiu spune:

    Tudorache Tiberiu Virgil adresa mea de feisbuc e Tiberiutudorache 82 sa la 0727703627. 0749152452

  • Anonim spune:

    siiiigur…..si dupa o luna afli ca la fel se intampla cu alte 7 femei cu care conversa in acelasi timp cu tine,se intalnea cu ele pe rand si le vorbea la fel cum iti vorbea si tie!suflet pereche!!!!!simtea la fel pt fiecare femeie in parte cu care se intalnea on line.pana se intalnea real de cateva ori si apoi renunta!realiza ca nu e sufletul lui pereche….doar pt ea era sufletul pereche! ce spuneti voi ,aici,sunt povesti de adormit copiii sau exact lucrurile de care tb sa te feresti.

Leave a Reply