Matrimoniale

Intalniri online: 7 semne ca isi doreste o relatie cu tine

By iulie 28, 2012 15 Comments

Daca ai avut cateva intalniri online cu un barbat care iti place foarte mult, sansele sa iti dai seama daca isi doreste sau nu sa aiba o relatie serioasa cu tine sunt foarte mari. Trebuie doar sa cauti indiciile potrivite.

Se tine de cuvant

Spune ca va ajunge acasa la o anumita ora si se tine intotdeauna de cuvant? Cu siguranta sunt momente in care trebuie sa faca eforturi pentru a nu-si incalca promisiunile, iar daca face acest lucru pentru tine, cu siguranta esti speciala pentru el si te vede ca fiind o femeie pe care ar vrea sa o aiba alaturi.

Vrea sa mai stati “5 minute”

De fiecare data cand aveti intalniri online el te roaga sa mai stai cateva minute pentru ca vrea sa iti mai spuna ceva sau pentru ca pur si simplu ii face placere sa fie in compania ta, chiar si in mediul online? Un astfel de barbat se gandeste foarte serios la tine si la o relatie care te face parte din viata lui. Acesta este un barbat care ti-ar fi dedicat trup si suflet si care ar vrea sa aiba mai mult de 24 de ore pe zi pentru a sta impreuna.

Iti lasa mesaje offline

Dupa ce aveti o intalnire online, el iti lasa mesaje offline pe care le poti citi a doua zi dimineata, doar pentru a-ti insenina ziua? Te topesti dupa el, iar sentimentul este reciproc. Daca doresti, ii poti “returna” aceste gesturi, astfel incat sa ii dai de inteles ca va doriti aceleasi lucruri si ca eforturile lui nu sunt in zadar.

Te suna

Chiar daca aveti foarte multe intalniri online, el insista sa ii dai numarul de telefon si se bucura de fiecare data cand ii raspunzi si iti aude vocea. Cand vorbeste cu tine este foarte entuziasmat, iar ultimul lucru pe care il mentioneaza este acela ca abia asteapta sa vorbiti din nou sau sa va vedeti, chiar si in cadrul unei intalniri online.

Vrea sa te intalneasca

Femeile sunt mai sceptice decat barbatii atunci cand vine vorba de a trece de la intalnirile online, la cele fata in fata, asa ca este de inteles daca nu vrei inca sa te intalnesti cu el. Totusi, el isi doreste, iti spune aceste lucruri in repetate randuri, insa iti intelege situatia? Esti norocoasa. Ai gasit un barbat care stie ce vrea, dar care poate sa respecte ceea ce vrei tu, chiar daca acest lucru nu este in beneficiul sau.

Nu discuta despre sex

De foarte multe ori, barbatii au tendinta sa discute despre sex, mai ales in timpul intalnirilor online. Daca partenerul tau nu a deschis subiectul “sex” pana in acest moment si gaseste mereu subiecte cu care sa te incite, distreze si informeze, fara indoiala nu te vede ca pe o aventura, ci ca pe o femeie alaturi de care ar putea fi in viitor.

Incearca sa iti faca surprize

Daca te convinge sa te intalnesti cu el si iti aduce flori, te duce intr-un loc inedit si se comporta ca un cavaler adevarat, iar dincolo de toate aceste lucruri incearca sa te surprinda in toate felurile posibile, cu siguranta este incantat de tine si isi doreste sa aiba o relatie cu tine. Bucura-te de toate gesturile sale si incearca sa iti dai interesul, astfel incat el sa nu considere ca aceste lucruri sunt in zadar.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Loko spune:

    auras, Occupy Bucharest nu-i o miscare gboalla e doar locala. Occupy Together este miscarea gboalla care a fost initiata pe data de 15.10. 2011, in semn de solidaritate cu miscarea Occupy Wall Street (New York) . asta asa, de dragul profesionismului care te caracterizeaza. Ridicolul prezentat de tine in filmuletele postate ar trebui sa te ingrijoreze nu sa-ti starnesca rasul este exact reflexia societatii noastre civile privita din oglinda lumii in care traim. Mie imi vine sa plang cand vad generatia tanara in halul asta

  • Ankit spune:

    Sunt sigur ca ne gasim pe Bd.Elisabeta. Indiciile (chiar lasand drteapoe Beraria Racaru):1). Carosabilul foarte lat si strabatut de liniile de tramvai;2). Cuvantul sezoane este o parte a firmei La Patru Sezoane , atat cat a incaput in cadru; acest magazin de galanterie, renumit pentru cravatele pe care le oferea, a functionat in anii ’20 si ’30 la parterul Casei Popovici, care se intindea pana la intersectia cu Calea Victoriei, langa Editura si Libraria Cartea Romaneasca . Magazinul a apartinut la inceput lui Leopold Finkelstein, apoi urmasului sau Mauriciu.Avem, deci, in fundal, scuarul cu statui de vis-a-vis de Universitate si parterul fostului Hotel Bristol, de la intersectia bulevardului cu Str.Academiei (pe atunci, Str.Raymond Poincare). In dreapta, plan apropiat, este imobilul inlocuit azi de altul, la parterul caruia functioneaza Princess Casino .Ne gasim, deci, vis-a-vis de fosta Carte Romaneasca distrusa in ’44 de bombardamente.***Dintre toate raspunsurile anterioare, cel mai plin de fler si mai aproape de adevar este cel al lui Popescu.

  • Rafael spune:

    acest criminal este un real peoricl pt. oameni si animale .oamenii legii cum au permis eliberarea lui/????pai, la cate infractiuni are ala activ trebuiau cumulate toate si trebuia sa stea la racoare mult si bine noi, defapt de ce platim institutiile statului??????ca sa nu faca nimic sa lase astfel de scursuri ale societatii printre noi??

  • Auth spune:

    Iar trebuie sa-ti muimltum, Alex:) Foarte buna pentru aceeasi perioada este cartea lui Rosie Waldeck Athenee Palace , ea a locuit acolo cam 6-7 luni in 1940, ca ziarista din America, desi originar era evreica din Germania. Privirea ei nu este deloc partinitoare. Ipoteza era ca germanilor Europa li se parea haotica si voiau sa o disciplineze, fiecare tara avand rolul ei. Romania era buna de granar si furnizor de petrol de pilda. Nu-i invinuieste pe nemti in nici un fel, spune doar ca au fost orbiti de propria viziune a disciplinei. Mi-a placut simbolul militarului care-si scoate chipiul in biserica, bunica mea imi povestea ce mitocani au fost rusii care au venit dupa.

  • anbonim spune:

    foarte adevarat, primul comentariu.

  • Frank spune:

    INTREBARE catre POLITIE : cum de un asemenea indviid, este liber pe strazile Romaniei ? Un asemenea pericol social .traieste bine multumesc, liber sa-si continue crimele abjecte? S-a mai aflat faptul ca el a fost condamnat in trecut, pentru viol asupra unei minore, de tentativa de omor si de acte de cruzime fata de doi cai. Politia arre datoria sa apere populatie si mediul inconjurator, inclusiv animalele, ca in orice tara civilizata din lume Politia si justitia romana, nu vor sa apere cetatenii Romaniei lasa liberi pe strazi tot felul de criminali si psihopati??????? pai asta este civilizatie?

  • Elif spune:

    Treburile astea se cunosc de multa vreme! E innrtesaet ca de o vreme, toti desteptii sunt foarte excitati de lucrurile astea! E si mai innrtesaet ce se va intimpla de aici incolo, desi, avand in vedere letargia politicienilor nostri, nu cred ca se va intimpla nimic!

  • Alexis spune:

    Foarte amplu,interesant si util dar totodata m-am si inzirgot,in special cand vad ce le dam copiilor sa manance.Ei si asa sunt pretentiosi la mancare.De fapt cei care nu interzic aceste substante fac genocid.Poate suntem prea multi si nu stiu cum sa ne extermine,asa ca nu avem incotro si ne sinucidem in masa cu e-uri pt ca nu putem manca natural.Cei care au bani vor trai bine,cu bio-alimente,ceilalti doar vor plati taxe si impozite inclusiv din pensii,alocatii sau ajutoare sociale.In rest ,felicitari ati facut un lucru f.bun.

  • Nabila spune:

    Tu chiar ai impresia ca pe vrmeea cand dl Doctor era flacau cum spui tu, existau asemenea probleme in alimentatie?? Este evident ca fiind directorul Insitutului de Cercetari Alimentare face cercetari frecvente in domeniu. Ti se pare ca pe atunci cand invata dansul se vorbea peste tot de e-uri? Si, in concluzie, e normal sa spuna si lucruri stiute de zeci de ani, ca doar nu le inventeaza pe loc. In plus, as vrea sa vad cati dintre noi stiu sa foloseasca toti termenii chimici, biochimici si microbiologici pe care dansul ii foloseste cand scrie o carte sau, chiar mai mult, cand vorbeste la televizor si raspunde la intrebari fara sa aiba un proiector in fata! Asa ca pe mine nu ma convinge afirmatia ta cum ca citeste de pe net ca noi toti .

  • Charlotte spune:

    Interesante termopane. Sunt tcmoai bune pentru hoti ) ce tampiti! Cum sa-ti pui termopane la casa cu manere afara? N-am mai vazut asa ceva. La usi da e normal, le inui cu cheia dar la geamuri

  • Amaryllis spune:

    N-ai dreptate………… acesti barbati mai exista…………ce-i drept sunt rara avis

  • nu, zau? spune:

    Barbatii sunt niste animale care se ghideaza dupa instinct, mai ales dupa cel sexual… Oricum ai da-o, tot la sex se ajunge, mai devreme sau mai tarziu, depinde de rabdarea lui. Restul lucrurilor sunt, pentru ei, amanunte nesemnificative.
    Barbatii vor sex dimineata, la pranz si seara, in toate felurile si pozitiile necesare, cu oricine, oriunde. Casatoria pentru ei este doar o formalitate pentru a te tine in casa, pe post de menajera, bucatareasa, spalatoreasa, calcatoreasa, educatoare pentru copiii lui (pe care nu si-i doreste), iar daca nu-i dai sex la orice ora din zi si din noapte, isi cauta amanta (unii si-o cauta oricum, pentru a avea cat mai mute senzatii). Iar cand ajunge pe la 40 de ani si intra in criza varstei a doua, cer mai mult sex pentru a-si demonstra ca inca mai pot, isi cauta amante tinere langa care sa se simta in putere.
    Slava Domnului ca pe la 70-80 de ani devin impotenti! Abia atunci pot gandi si ei normal… moment in care vor vedea ca amantele nu sunt langa el ca sa-i dea o cana cu apa, prietenii au inceput sa moara pe capete, copiii il considera un strain (asa a fost toata viata) iar nevasta, satula de cat a indurat, l-a parasit. I-au ramas doar amintirile senzatiilor juisarii de care s-a bucurat toata viata, amintiri pe care insa nu le poate povesti nepotilor, de rusine…
    Concluzia: barbatii sunt niste animale!

    • Anonim spune:

      Foartee tareeeee……!!!)

    • Anonim spune:

      Cu siguranta asa e! Absolut corect!
      Numai ca unii devin impotenti mult mai devreme ,dar tot vor sa se bucure de senzatiile juisarii si atunci te preseaza sa accepti tot felul de perversiuni,care poate unor femei nu le produc nici un fel de placere. Si daca nu le oferi ceea ce isi doresc nu mai ai liniste cu ei. Oricum ei se folosesc de femei ca de niste obiecte. Nu generalizam,mai sunt si acei “rara avis” cum spune cineva aici,dar in marea lor majoritate nu fac decat sa se foloseasca de femei si atat.

    • carla spune:

      ff tare comentariu…..bravo!!!nu stiu cine esti da ai dreptate.toti sunt niste animale…unii chiar obsedati sexuali

Leave a Reply