Site icon Blog matrimoniale

Intalniri online: 7 semne ca isi doreste o relatie cu tine

Daca ai avut cateva intalniri online cu un barbat care iti place foarte mult, sansele sa iti dai seama daca isi doreste sau nu sa aiba o relatie serioasa cu tine sunt foarte mari. Trebuie doar sa cauti indiciile potrivite.

Se tine de cuvant

Spune ca va ajunge acasa la o anumita ora si se tine intotdeauna de cuvant? Cu siguranta sunt momente in care trebuie sa faca eforturi pentru a nu-si incalca promisiunile, iar daca face acest lucru pentru tine, cu siguranta esti speciala pentru el si te vede ca fiind o femeie pe care ar vrea sa o aiba alaturi.

Vrea sa mai stati “5 minute”

De fiecare data cand aveti intalniri online el te roaga sa mai stai cateva minute pentru ca vrea sa iti mai spuna ceva sau pentru ca pur si simplu ii face placere sa fie in compania ta, chiar si in mediul online? Un astfel de barbat se gandeste foarte serios la tine si la o relatie care te face parte din viata lui. Acesta este un barbat care ti-ar fi dedicat trup si suflet si care ar vrea sa aiba mai mult de 24 de ore pe zi pentru a sta impreuna.

Iti lasa mesaje offline

Dupa ce aveti o intalnire online, el iti lasa mesaje offline pe care le poti citi a doua zi dimineata, doar pentru a-ti insenina ziua? Te topesti dupa el, iar sentimentul este reciproc. Daca doresti, ii poti “returna” aceste gesturi, astfel incat sa ii dai de inteles ca va doriti aceleasi lucruri si ca eforturile lui nu sunt in zadar.

Te suna

Chiar daca aveti foarte multe intalniri online, el insista sa ii dai numarul de telefon si se bucura de fiecare data cand ii raspunzi si iti aude vocea. Cand vorbeste cu tine este foarte entuziasmat, iar ultimul lucru pe care il mentioneaza este acela ca abia asteapta sa vorbiti din nou sau sa va vedeti, chiar si in cadrul unei intalniri online.

Vrea sa te intalneasca

Femeile sunt mai sceptice decat barbatii atunci cand vine vorba de a trece de la intalnirile online, la cele fata in fata, asa ca este de inteles daca nu vrei inca sa te intalnesti cu el. Totusi, el isi doreste, iti spune aceste lucruri in repetate randuri, insa iti intelege situatia? Esti norocoasa. Ai gasit un barbat care stie ce vrea, dar care poate sa respecte ceea ce vrei tu, chiar daca acest lucru nu este in beneficiul sau.

Nu discuta despre sex

De foarte multe ori, barbatii au tendinta sa discute despre sex, mai ales in timpul intalnirilor online. Daca partenerul tau nu a deschis subiectul “sex” pana in acest moment si gaseste mereu subiecte cu care sa te incite, distreze si informeze, fara indoiala nu te vede ca pe o aventura, ci ca pe o femeie alaturi de care ar putea fi in viitor.

Incearca sa iti faca surprize

Daca te convinge sa te intalnesti cu el si iti aduce flori, te duce intr-un loc inedit si se comporta ca un cavaler adevarat, iar dincolo de toate aceste lucruri incearca sa te surprinda in toate felurile posibile, cu siguranta este incantat de tine si isi doreste sa aiba o relatie cu tine. Bucura-te de toate gesturile sale si incearca sa iti dai interesul, astfel incat el sa nu considere ca aceste lucruri sunt in zadar.