Matrimoniale

Intalniri online: 8 semne ca te place la prima intalnire

By noiembrie 28, 2012 One Comment

Dupa cateva intalniri online, amandoi va doriti sa va intalniti fata sa in fata si sa descoperiti daca sunteti la fel de compatibili si in viata reala. Este o decizie absolut normala, chiar daca uneori oamenii au tendinta sa prelungeasca zilele de discutie pe site-ul de intalniri online.

Inainte de a pleca la intalnire, descopera cateva dintre semnele pe care o persoana ti le transmite, in mod inconstient, in momentul in care te place.

1. Postura corpului

De regula, oamenii au tendinta sa se apropie si sa se aplece usor catre un partener de discutie in momentul in care se simt atrasi de interlocutor. Daca partenerul tau pare sa se apropie tot mai mult de tine si se inclina catre tine intr-un mod absolut natural, cu siguranta este atras de tine.

2. Zambeste incontrolabil

Se uita la tine si pur si simplu zambeste incontinuu? Cu siguranta reprezinti o surpriza mai placuta decat se astepta atunci cand te-a cunoscut pe site-ul de intalniri online. Bucura-te de aceasta intalnire, dar mai ales de faptul ca esti motivul pentru care el/ea zambeste.

3. Vrea sa stie mai multe lucruri

Desi ati discutat destul de multe lucruri si pe site-ul de intalniri online, partenerul tau vrea sa descopere mai multe detalii despre tine si in timpul intalnirii fata in fata? Cu siguranta este interesat de tine si te place foarte mult. Cu cat incearca sa descopere mai mult si cu cat este mai atent la raspunsurile tale, cu atat te place mai mult.

4. Este deschis fata de tine

Iti cere detalii despre tine, insa in acelasi timp nu se teme sa iti spuna foarte multe lucruri despre el/ea. Iti arata ca are incredere in tine si ca te place suficient de mult incat sa te lase sa stii tot mai multe informatii personale.

5. Incearca sa prelungeasca intalnirea

Cu toate ca ati stabilit ca mergeti doar la masa impreuna, ea/el incearca sa te convinga sa mergeti la film sau sa mergeti sa va bucurati impreuna de desertul sau preferat, in celalalt colt alt orasului. O persoana care incearca sa faca in asa fel incat sa stea mai mult timp in compania ta, in mod sigur este incantata de tine si vrea sa te cunoasca mai bine dincolo de site-ul de intalniri online.

6. Insista sa discutati pe site-ul de intalniri online

Desi abia te-ai intors acasa de la intalnire, partenerul tau este conectat pe internet si te asteapta pentru a va continua intalnirea online. Vrea sa iti arate, prin acest gest, ca te place mult si ca vrea sa petreaca mai mult timp cu tine, oricum ar fi.

7. Discuta despre urmatoarea intalnire

Isi face planuri cu tine, iti spune ca data viitoare cand va intalniti ar vrea sa mergeti intr-un anume loc, iar atunci cand iti vorbeste despre prietenii lui, mentioneaza faptul ca ii vei cunoaste si tu? Este un semn destul de clar ca te place si ca intentioneaza sa te mai invite in oras… si nu doar o data.

8. Se bucura atunci cand descopera ca aveti lucruri in comun

Zambeste incontrolabil si face ochii mari in momentul in care descopera ca aveti pasiuni comune, ca va uitati la aceleasi filme, ca ascultati acelasi gen de muzica, ca in timpul liber preferati sa faceti lucruri similare sau ca v-ati facut contul pe site-ul de intalniri online in aceeasi perioada? Acest tip de reactie este comun in cazul persoanelor care se simt foarte atrase de interlocutor.

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply