Matrimoniale

Intalniri online: activitati de toamna pentru cupluri

By septembrie 12, 2012 One Comment

Intalnirile online reprezinta o modalitate excelenta de a petrece timpul alaturi de persoana pe care o placi, insa stii foarte bine ca la un moment dat trebuie sa va intalniti fata in fata si sa gasiti impreuna activitati interesante si incitante, care sa va ajute sa va cunoasteti si sa va simtiti cat mai bine impreuna.

Iata cateva dintre activitatile de toamna pe care le puteti avea in afara site-ului de intalniri online.

Vizita la muzeu

Cu siguranta in discutiile de pe site-ul de intalniri online ai surprins faptul ca el/ea si-a dorit dintotdeauna sa ajunga la un anume muzeu, insa nu a reusit din varii motive. Fa-i o surpriza si du-l pe partenerul tau la muzeul respectiv. Dincolo de faptul ca veti avea o intalnire simpatica si ca ii vei face o surpriza, veti incepe sa construiesti amintiri frumoase,
care vor ramane intotdeauna si pe care vi le veti aminti cu drag in cazul in care veti forma un cuplu.

Relaxare in ceainarie

Site-ul de intalniri online este o modalitate buna de a afla ce ii place partenerului. Chiar daca nu este consumator inrait de ceai, cu siguranta se va bucura de o cana cu ceai aromat si biscuti cu scortisoara intr-o zi ploioasa de toamna. Incearca sa faci o rezervare din timp, la o masa care se afla langa fereastra.

Karting

Daca esti o persoana jucausa si iti dai seama ca si partenerul este pe aceeasi lungime de unda cu tine, poti aranja o intalnire la un centru de karting. Din fericire, unele dintre acestea se afla in parcari supraetajate din mall-uri, asa ca ploaie si vremea rea nu va fi un impediment pentru starea voastra de vine. Totusi, atentioneaza-ti partenerul, in timpul discutiilor de pe site-ulde intalniri online, sa opteze pentru o tinuta lejera, sport, astfel incat sa se simta bine in timpul cursei.

Cursuri de dans

Dansul este o activitate care ajuta orice cuplu sa se apropie, sa se sudeze. Discuta pe site-ul de intalniri online despre eventualitatea unui curs de dans. Daca partenerul accepta aceasta provocare, nu iti ramane decat sa faci rezervarile si sa va echipati corespunzator.

 

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • alina spune:

    Adaugati si “Pelerinaj la biserica”
    De obicei, fiind crestini, oamenii vor sa se stie ca au disponibilitatea de a ramane in limitele moralului. Cred ca ” Nihil sine Deo” este modul in care isi asuma fie pacatul , fie o legatura de suflet!

Leave a Reply