Matrimoniale

Intalniri online: afla tot ce trebuie sa stii despre cel mai tare weekend impreuna!

By noiembrie 9, 2012 One Comment

Ati avut cateva intalniri online si acum te gandesti ce posibilitati aveti sa petreceti un weekend impreuna? Zilele sunt mai scurte, vremea nu este tocmai incantatoare si parca si posibilitatile de distractie sunt mai limitate. Nimic mai gresit! Profita de frumusetea melancolica a toamnei si afla tot ce trebuie sa stii despre planificarea celui mai tare weekend impreuna!

1. Afla ce-si doreste partenerul tau

Pentru a avea un weekend reusit, este important sa faceti ceea ce va place. Cu ocazia unor intalniri online, pune subtil cateva intrebari si afla-i gusturile. S-ar putea sa descoperi, de exemplu, ca si-a dorit mereu sa ajunga la un festival de toamna, la munte sau la un concert in strainatate.

2. Gaseste o cazare buna pentru weekendul vostru

Nimic nu este mai neplacut decat sa pleci intr-o minivacanta romantica si sa te trezesti cu o camera murdara sau prost amenajata. Daca ti-ai intalnit perechea pe un site de intalniri online, s-ar putea ca in cadrul discutiilor voastre sa-ti fi povestit despre vacantele avute. Daca nu stii nimic concret, cauta chiar tu un hotel bun si asigura-te ca veti avea o camera confortabila. In sezonul rece, confortul si intimitatea conteaza mai mult ca oricand deoarece se poate sa stati mai mult inauntru decat ati face-o vara.

3. Cauta cea mai buna modalitate de transport

Pentru un weekend romantic, nimic nu trebuie lasat la voia intamplarii. Persoana cunoscuta pe un site de intalniri online cu care ai acum o relatie merita tot efortul pentru ca minivacanta sa fie reusita. Si cum timpul este foarte limitat, gaseste o modalitate rapida de transport pentru a nu pierde o jumatate de zi pe drum.

4. Planifica cateva surprize

Indiferent pe cine ai cunoscut printr-un serviciu de intalniri online, cand vrei sa-ti faci fericit partenerul trebuie sa stii cum sa-l surprinzi. Nu te teme de gesturi romantice, chiar daca unii le considera clisee. Comanda micul dejun in camera, fa o rezervare pentru un masaj in doi sau la restaurant pentru o cina romantica. Un weekend poate trece repede, insa astfel de gesturi vor ramane mult timp in memoria persoanei iubite si o vor face sa se simta implinita.

5. Fa un plan de activitati in aer liber

Intr-un weekend romantic, profita la maxim de atractiile zonei in care calatoresti. Intereseaza-te ce evenimente locale se desfasoara in zilele respective si alege-l pe cel mai interesant pentru tine si perechea ta. Daca v-ati cunoscut pe un site de dating online, probabil pana acum ati aflat daca va atrag muzeele sau ati merge mai degraba la un concert.

6. Pregateste toate accesoriile pentru sex

Daca va simtiti amandoi pregatiti pentru acest pas, este bine sa ai in bagaj toate accesoriile necesare unei partide de sex. O lenjerie deosebita, un parfum, un DVD cu muzica de atmosfera, cateva lumanari, toate sunt lucruri care va ajuta sa va simtiti in largul vostru. Persoana iubita va fi recunoscatoare ca te-a cunoscut pe site-ul de intalniri online si ca te gandesti la toate, oferindu-i intreaga ta atentie.

Tu cum ai planui un weekend romantic pentru tine si persoana iubita?

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Gilldekwala spune:

    uite din fericire eu nu am vazut paitrle nasoale ale Maramuresului. Dar nici n-am stat mult ca sa pot sa zic ca am avut timp sa examinez totul mai bine… Mie mi-a placut ce am vazut.Si ai dreptate, nu e normal sa te entuziasmezi intr-un cimitir. Dar oricum, oamenii pe care i-am vazut acolo erau ca si mine, se uitau, citeau rimele, dar toti pastrau o figura serioasa, mi s-a parut foarte ok atmosfera acolo. Si era destul de liniste, adica chiar daca era ceva lume acolo, nu faceau galagie si nu se purtau ca la orice “obiectiv turistic”. Oricum, cred ca tine si de educatie, nu neaparat numai de faptul ca ai pierdut sau nu pe cineva drag.@Raluca: Ma bucur ca ai avut parte de o experienta asa frumoasa! E bine de retinut, multimim pentru link.Si da, despre Huneduara este vorba 🙂

Leave a Reply