Matrimoniale

Intalniri online: avantajele comunicarii online

By august 3, 2012 One Comment

Atunci cand incepi o relatie noua, mai ales pe un site de intalniti online, comunicarea este esentiala. De aceea trebuie sa lasi lucrurile sa mearga usor, astfel incat sa cunosti cat mai bine cealalta parsoana. In acest sens, comunicare este esentiala, iar daca este pe un site de intalniri online, cu atat mai bine.

Iata cateva dintre avantajele comunicarii pe un site de intalniri online.

Totul ramane scris

Imagineaza-ti ca discutiile cu partenerul de pe site-ul de intalniri online vor fi atat de lungi si de dese, incat este foarte posibil sa uiti anumite detalii, care pot fi esentiale la un moment dat. Arhiveaza toate conversatiile si citeste-le din cand in cand. In acest fel vei avea sansa de a memora anumite lucruri care ii plac si de a-i face astfel diverse surprize.

Mai mult decat atat, exista si situatia in care partenerul tau se poate contrazice cu anumite lucruri, situatie in care ii poti da randurile scrise, pentru a-i demonstra ca ceva nu este in regula.

Discutati subiecte diferite

Un alt avantaj al comunicarii pe site-ul de intalniri online este ca intr-o astfel de discutie puteti vorbi deschis, despre orice fel de subiecte. Daca esti o persoana timida, pe internet iti va fi, cu siguranta, mult mai usor sa discuti despre anumite lucruri.

Mai mult decat atat, intr-o conversatie scrisa, subiectele de discutie par intotdeauna sa fie mai multe si mai diferite. Bucura-te de conversatiile pe site-ul de intalniri online, pentru a surprinde cat mai multe aspecte si pentru a aborda cat mai multe subiecte cu partenerul tau.

Flexibilitate

Oricand ajungi acasa, poti discuta cu partenerul tau, chiar daca nu te-ai machiat, parfumat, aranjat parul etc. In plus, puteti discuta in orice moment al zilei si al noptii, fara ca lucrurile sa para deplasate, fara sa fie nevoie sa dai banii pe taxi, sa stai in caldura sau sa fiti nevoiti sa pierdeti timp pretios in timp ce va hotarati ce mancare sa serviti. Toate aceste lucruri vor fi mult mai simple si mai naturale, dupa cateva discutii pe site-ul de intalniri online.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Jesus spune:

    mi-ar place sa colaboram .imi plac si mie calrioaitle si am multe poze si filmari video.inca nu le-am postat pe blogul meu deoarece lucrez la un videoclip (vrea sa la incorporez pe toate).apropo daca vrei sa iti fac un videoclip cu filmarile tale si pozele nu ezita.lucrez in photoshop si after efect.

Leave a Reply