Matrimoniale

Intalniri online: cand accepti o prietenie cu beneficii

By octombrie 30, 2012 2 Comments

Sunt momente in viata ta cand fie nu ai starea de spirit necesara inceperii unei noi relatii, fie nu se arata niciun partener nou la orizont. Nevoia de a intretine relatii sexuale este ceva natural si nu poate fi reprimata. Dar ce te faci cand luni la rand nu gasesti un partener care sa te ajute in acest sens? Prietenia cu beneficii poate fi o solutie eficienta, mai ales daca apelezi la un site de intalniri online.

Prietenia cu beneficii este specifica acelor cupluri in care ambii parteneri decid sa fie suflete pereche doar in ceea ce priveste relatiile sexuale. Tot de comun acord stabilesc faptul ca nu isi vor asuma niciun fel de angajament sentimental.

Multa lume este inca reticenta la acest tip de relatie fara obligatii, dar pe siteurile de intalniri online incep sa prinda din ce in ce mai bine. Iata cateva situatii in care este bine sa accepti o prietenie cu beneficii.

1. Cand nu ai timp

Prietenia cu beneficii este o solutie buna atunci cand nu esti implicata intr-o relatie amoroasa si iti dedici timpul jobului. Un site de intalniri online te ajuta sa gasesti un partener de sex, poate in aceeasi situatie cu tine. Regula numarul 1 este sa nu va implicati sentimental, ci sa ramaneti concentrati asupra “intereselor” voastre.

2. Vrei sa experimentezi lucruri noi

Daca vrei sa experimentezi lucruri noi in materie de sex, prietenia cu beneficii ti se adreseaza, deoarece intr-o astfel de relatie nu ai limite in ceea ce priveste sexul. Desigur, pentru ca toate dorintele si fanteziile tale sa se implineasca este nevoie si de consimtamantul partenerului de “beneficii”. Daca il intalnesti pe un site de intalniri online si discutati despre ceea ce va doriti amandoi, aceasta nu ar trebui sa reprezinte o problema. Specialistii spun ca sexul este mai bun atunci cand nu te sfiesti sa-ti pui in aplicare fanteziile sexuale.

3. Vrei sa ai un prieten de nadejde

Pe langa faptul ca iti poti gasi un partener excelent de sex, prietenia cu beneficii te ajuta sa castigi un prieten adevarat. Potrivit studiilor, multi dintre partenerii fara obligatii au devenit cei mai buni prieteni in timpul relatiei si au pastrat o stransa legatura de amicitie chiar si dupa incheierea ei.

Ai nevoie de un sfat, vrei sa plangi pe umarul cuiva, vrei sa impartasesti cuiva vestile bune? Ei bine, partenerul pe care il gasesti pe un site de intalniri online poate fi exact ceea ce cauti.

4. Vrei sa-ti recapeti increderea in tine

In momentul in care incepi sa cauti un partener pe un site de intalniri online, in vederea unei prietenii cu beneficii, aspectul fizic nu ar trebui sa primeze. Desigur, el nu poate fi exclus in totalitate, caci suntem fiinte vizuale prin excelenta, dar poate fi pus pe planul 2. Esti nemultumita de felul in care arati, obisnuiai sa faci sex doar pe intuneric de teama sa nu ti se vada anumite imperfectiuni ale pielii? Daca te implici intr-o prietenie cu beneficii, iti poti recapata increderea in tine, iti poti redescoperi frumusetea.

Ce faci cand prietenia cu beneficii se transforma in dragoste

Prietenia cu beneficii in care te-ai implicat alaturi de partenerul cunoscut pe un site de intalniri online este confortabila, convenabila si distractiva. Insa, in anumite cazuri, cand nu iti controlezi sentimentele si te abati de la scopul acestei relatii, risti sa te indragostesti de cel pe care il vedeai doar ca pe un partener de sex. Daca partenerul tau nu-ti raspunde cu aceeasi moneda, cel mai bine este sa te retragi din relatie, ca sa nu suferi.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Bianca spune:

    Adi, felicitari pt tot .pt rltteeee tale, pt povestiri Te urmaresc de ceva timp si-mi place ce citesc. Odata ti-am fost vecina (sunt din Mures) azi, ratacita prin lume 😉 bucataresc cu multa pasiune si placere.Iti doresc o zi buna! . Că nu-i greșit să ze2mbești. Că een realitate nu avem nevoie de prea multe lucruri pentru a fi fericiți. Foarte frumos!

  • Claudiumiricioiu@yahoo.com spune:

    Matremoniale

Leave a Reply