Matrimoniale

Intalniri online: ce isi doreste ea la prima intalnire

By octombrie 1, 2012 6 Comments

Dupa cateva intalniri online, te hotarasti sa o inviti in oras, la o intalnire adevarata? Daca vrei sa o impresionezi, trebuie sa stii ce isi doreste si sa faci mai mult decat atat. Iata cateva lucruri pe care femeile si le doresc la prima intalnire.

Sa ai curaj

Chiar daca ea ti-a spus, intr-o intalnire online, ca ii plac barbatii care sunt mai timizi, nu inseamna ca trebuie sa iti lipseasca curajul de a o lua de mana sau chiar de a o saruta, mai ales daca ea iti da semne ca isi doreste acest lucru. Totusi, asigura-te ca te apropii de ea in momentele potrivite si ca nu vei continua decat daca ai parte de un raspuns pozitiv din partea ei.

Sa fii politicos

Chiar daca ea nu ti-a mentionat nimic despre faptul ca isi doreste un barbat care sa respecte codul bunelor maniere, fii sigur ca te analizeaza si ca te va taxa la primul gest nepoliticos. Astfel, incearca sa ai maniere atunci cand iesi la o intalnire cu ea: deschide-i toate usile, trage-i scaunul pentru a se aseza la masa etc. Toate aceste lucruri marunte o vor face pe ea sa nu regrete ca te-a cunoscut pe site-ul de intalniri online.

Fa-i complimente

Chiar daca i-ai spus deja, pe site-ul de intalniri online, ca iti place de ea, ca o consideri frumoasa, ea simte nevoia sa ii faci mici complimente si fata in fata. Fii sigur ca s-a pregatit foarte mult pentru intalnirea cu tine si ca a petrecut cel putin o ora in fata oglinzii pentru a arata impecabil.

Gandeste-te la un plan de rezerva

Daca ati stabilit impreuna sa mergeti intr-un restaurant, insa ai uitat sa faci rezervare si nu exista mese libere, ar fi bine sa ai un plan de rezerva. Inainte de a pleca de acasa, verifica discutiile voastre de pe site-ul de intalniri online si cauta indicii referitoare la locurile pe care le frecventeaza cu placere.

Mai mult decat atat, o poti surprinde imediat dupa cina, cu o activitate interesanta si inedita, cum ar fi un picnic nocturn pe malul unui lac, o plimbare cu masina pana in cel mai apropiat oras sau o invitatie la film.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Jhoan spune:

    Victor Babes a studiat si dcrises boala transmisa de capusele Ixodidae de acolo numele de babesioza. Catelusa mea era sa moara am crezut ca s-a otravit sau intoxicat in prima zi de dupa Pasti, la Surdesti in MM, unde am fost la Udatoriu. Noroc cu medicul veterinar care de la inceput a suspectat-o de babesioza si a facut ce era mai bine dupa o saptamana (a venit si duminica la cabinet sa-i faca tratament, sambata noaptea catelusa era cat pe ce sa moara) analiza de sange a confirmat suspiciunea lui. Tratamentul nu este deloc ieftin! se poate ajunge si la transfuzii de sange si chiar acestea sa nu fie eficace! Am hranit animalul cu siringa, lateral printre dinti, si tot asa i-am dat apa in timpul cat am vegheat-o peste noapte.Ajunsese sa nu-si mai miste nici ochii, cand o strigam Nu toate capusele transmit boala! Dar si la noi, in ultimii ani, a inceput sa fie tot mai frecventa. Boala poate fi transmisa si la om. Sunt celebre imbolnavirile din sudul SUA. Acum la noi boala inainteaza odata cu temperatura, spre nord.VA:F [1.9.11_1134]please wait…

  • Albert spune:

    O ard cu Opera 11.52 pe Windows XPOpera/9.80 (Windows NT 5.1; U; ro) Presto/2.9.168 Version/11.52Daca as scrie corect, vei crede ca mi-a spart cnv blogu

  • Ritinha spune:

    Man sincer esti idiot tu ptrneu ca :- injuri ca la usa cortului;-ma faci idiot fara sa argumentezi;-faci asta ca anonim.Nu prezinti importanta

  • Head spune:

    Great post!! I love these pictures 🙂 Your oufitt looks great,i love the colour tones. I especially love your coat and boots they are both so chic! :)Take care,Daniella xox

  • nelutu spune:

    Niste prostii.

  • reluionelu spune:

    Am urmat”indicatziile,si mi s-a oferit mult mai mult decat am sperat,la prima intalnire.Merge sa fi un pic desuet pt. zilele noastre.

Leave a Reply