Matrimoniale

Intalniri online: ce trebuie sa faci dupa prima intalnire

By septembrie 24, 2012 19 Comments

Dupa prima intalnire, vei ajunge probabil fericit acasa si vei intra pe site-ul de intalniri online pentru a discuta cu partenerul, inca o data, inainte de culcare. Cu siguranta acesta este un gest frumos. Insa daca ti-a placut foarte mult intalnirea, acesta nu este singurul pe care trebuie sa il faci.

Iata cateva lucruri pe care ar trebui sa le faci dupa prima intalnire, daca ai fost incantat de persoana pe care ai cunoscut-o.

1. Cere-i o alta intalnire

La finalul intalnirii, atunci cand va despartiti, ii poti propune o a doua intalnire. Fii atent in timpul discutiilor, astfel incat sa descoperi ceea ce ii place. Spre exemplu, daca partenerul spune ca ii place foarte mult mancarea mexicana, asigura-te ca cea de-a doua intalnire va incepe cu o cina la un restaurant cu specific mexican.

Sau ii poti spune ca ai retinut anumite detalii din timpul discutiilor de pe site-ul de intalniri online si ca ai vrea sa ii faci o surpriza pentru cea de-a doua intalnire.

2. Trimite-i un mesaj chiar a doua zi

Daca te-ai simtit bine la prima intalnire, a doua zi dupa aceasta ii poti trimite un mesaj sau il poti suna pe partener. De asemenea, mesajele simpatice de pe site-ul de intalniri online sunt si ele recomandate. Oricare varianta ai alege-o, asigura-te ca ii transmiti un mesaj clar, in care ii spui ca astepti cu nerabdare cea de-a doua intalnire.

3. Nu te astepta la sex

Chiar daca partenerul pare o persoana deschisa si nu se jeneaza sa discute, pe site-ul de intalniri online, anumite subiecte mai intime, nu inseamna ca ar trebui sa te astepti la o partida de sex imediat dupa prima intalnire. Evita sa bati tot felul de apropo-uri sau sa spui direct ca iti doresti acest lucru. Nu vei face decat sa creezi o distanta foarte mare si sa il faci sa aiba o impresie gresita despre tine.

4. Evita sa dai semne de disperare

Oricat de mult ti-a placut intalnirea, evita sa iti stresezi partenerul dupa ce va despartiti. Este in regula sa ii trimiti un mesaj in seara respectiva sau a doua zi, dar cu siguranta nu este recomandat sa il suni prea des sau sa ii trimiti foarte multe mesaje pe site-ul de intalniri online. Chiar daca intentiile tale sunt bune, cel mai probabil nu vei reusi decat sa lasi impresia ca esti o persoana disperata.

5. Fa-i complimente

Daca femeia cu care te-ai intalnit este o prezenta ravisanta, spune-i ca este foarte frumoasa, dar ca in acelasi timp frumusetea ei este completata perfect de inteligenta si umor. Cu siguranta se va bucura ca a intalnit in sfarsit un barbat care observa dincolo de aspectul fizic. Spune-i toate aceste lucruri fata in fata, dar si in timpul discutiei de pe site-ul de intalniri online

6. Nu fi de acord cu tot ce spune

Chiar daca il placi foarte mult pe partener si vrei sa ii fi pe plac, ar fi bine sa eviti sa cazi in plasa si sa ii dai dreptate in tot ce spune. Daca nu esti de acord cu anumite lucruri, nu iti ramane decat sa le spui. Evident, nu trebuie sa ai un ton agresiv sau sa intri intr-o polemica, ci sa discuti cat mai calm, cu zambetul pe buze. Aminteste-ti ca vrei sa ii arati partenerului ca ai personalitate si ca ai propriile pareri, nu ca esti o persoana frustrata, care nu poate accepta un alt punct de vedere, diferit de al sau.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Rosangela spune:

    Da, “Norilor”… Tot albumul “Om” e grazov, eel ascult la nesfeerşit, am avut şi astă-vară o perioadă din asta.Cel mai mult eemi place “Ţesarul de lumini” – am pus aici varianta extinsă, cea de pe album. I-am văzut een concert la Sibiu, een 2008. Ce şansă!

  • Shakun spune:

    creative! its really moinvatitg and inspiring. always positive that wherever you maybe you can stay fit. of course others would opt to wait till they get home but sometimes it helps if we could do it so as not to waste time, especially for very busy people who wants to keep fit.thank you

  • Rajesh spune:

    I really like your wsbtiee.. really wonderful shades & theme. Did you create this internet site yourself? Plz reply again as I’m looking to create my own weblog and would like to know wheere u acquired this from. many thanks

  • Gray spune:

    Anita Derksen – Hi Crystal, I have a friend who is ineeersttd in princess day but I have a couple of questions, how long is the session for? and can the 2 girls have their photos taken together or are they seperate?

  • Mirul spune:

    / yes yes and yes!I went back to grab the 9.99 H & M booties I found from Forever21 at my dsunoict store and my sizes were GONE! Waited too long![and that was only 1day] I know that doesn’t have much to do with anything, but I wanted to share..

  • Eleonora spune:

    “mi se rupe”.Am devenit tnelraot cu proștii… mai ales datorită faptului că fac parte dintr-o generație al cărui di…ngdong e “fumez, deci exist”…. n-am fumat niciodată, deci… “mi se rupe”.Probabil că e vorba de o eentreagă societate corcită cu prostoveniile țigănești neintegrabile, dar deja devin… excepțional și… lauda de sine… Rome2nia pute.

  • valery42 spune:

    total de acord….sii continuati…poate asa isi reamintesc unii cum trebuie sa se comporte

  • genia12 spune:

    Da, sfaturi de bun simt. Ma bucur sa vad ca sunt apreciate, si, chiar daca este criza (nimeni_by) se mai gaseste si o placere – daca vrei?!
    O seara buna.

  • maria spune:

    Ar fi bine sa citeasca cat mai multi barbati aceste sfaturi, indiferent de varsta. Unii sunt prea disperati sa ajunga in pat cu partenera chiar si de la prima intalnire.Te fac sa te simti ca o papusa gonflabila!

    • radu spune:

      ok. hai sa presupunem ca am trecut de prima conversatie. asta pt ca amandoi suntem de acord cu cele 6 sfaturi.
      trecem la a “doua” intalnire?

    • aura spune:

      buna
      maria sunt de acord cu tine.barbatii nu mai stiu sa curteze o femeie
      sunt foarte putini care mai fac lucrul asta,din pacate nu stiu sa aprecieze
      calitatile.nu se gandesc decat la sex,dar nici nu fac nimic ca sa o faca sa isi doreasca
      si ea asta,ca pana la urma tot acolo se va ajunge,dar ………………………..

  • anonim spune:

    Sfaturi utile ..si de luat in considerare….mersi si o zi buna

  • ehsanaldahash spune:

    este adevarat,sfaturi foarte bune.

  • nimeni_by spune:

    mexicane,telefoane…e criza,ati uitat?

  • yrys2002 spune:

    foarte adevarat,,,,asa este , imi place senti .ro

  • constantin spune:

    aveti perfecta dreptate

  • simona spune:

    super felicitari suntem de aceesi conceptie

Leave a Reply