Matrimoniale

Intalniri online: cum ii spui ca nu mai vrei sa tineti legatura

By iulie 2, 2012 4 Comments

Ai avut cateva intalniri online cu o persoana pe care ai cunoscut-o pe un site de dating si ati mers, in sfarsit, sa va cunoasteti. Intalnirea, insa, a fost dezamagitoare si nu intentionezi sa mentii legatura cu acea persoana. Cum ii spui?

Exista mai multe lucruri de care este bine sa tii cont cand ai avut intalniri online sau fata in fata care nu au fost conform asteptarilor.

Intalniri online: cat de multe stie despre tine?

Una dintre grijile persoanelor care vor sa se retraga consta in repercursiuni. “Daca va vorbi urat despre mine cu altii?” “Daca va spune altora lucruri personale despre viata mea?” sunt doar doua exemple de intrebari care iti pot trece prin cap. Cand cunosti o persoana pe un site de dating online, la inceput trebuie sa ai in vedere faptul ca nu stii cum vor merge lucrurile intre voi. De aceea, nu trebuie sa fii ca o carte deschisa. Oamenii se pot supara cand sunt respinsi. Da dovada de diplomatie cel putin pana cand iti dai seama daca vrei sau nu sa te intalnesti si a doua oara cu acea persoana.

Intalniri online: sinceritate sau o minciuna din politete?

Cand vrei sa pui capat unei legaturi, intervine dilema: sinceritate sau minciuna. Se poate sa te intrebi daca este bine sa-i spui acelei persoane adevarul sau daca este mai bine sa inventezi ceva pentru a scapa de ea cat mai repede. Pune-te in locul acelei persoane si gandeste-te cum ti-ar placea tie sa se poarte cineva cu tine intr-o astfel de situatie. Nu are rost o abordare prea sincera de tipul “Intalnirea cu tine a fost ingrozitoare si nu vreau sa te mai vad niciodata”, “Aceste intalniri online m-au dezamagit crunt” etc. Nu are rost nici sa minti “Mai vorbim”, “Te sun eu”, “Da, sigur ca vom mai avea intalniri online” cand nu ai de gand sa mai vorbiti. Uele persoane sunt insistente, mai ales cand nu primesc niciun semn de la tine.

Nu-ti pierde timpul inventand o poveste despre mama ta bolnava si ingrijirile pe care trebuie sa i le acorzi si lipsa de timp pentru a mai discuta cu restul lumii. Pur si simplu alege un discurs politicos, scurt si la obiect. Spune-i acelei persoane ca ii multumesti pentru timpul acordat, pentru toate aceste intalniri online sau pentru intalnirea fata in fata. Spune-i ca in urma acestui timp petrecut impreuna, ai ajuns la concluzia ca nu va potriviti. Ureaza-i toate cele bune si mergi mai departe.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Ryan spune:

    Cred partial in teiroa conspiratiei si cred ca se folosesc de orice mijloc de a indobitoci populatia dar avand in vedere ca doar 10-15% din populatie sunt cititori de carti cred ca acele programari gasite in carti sunt pura intamplare. Indobitocirea se face cel mai mult economic pornind de la banci la care suntem toti sclavi intr-un fel sau altul si continuand cu reclamele care invadeaza absolut toate posturile tv, radio, etc

  • Thebaby spune:

    frumusetea consta exact in fatupl ca NU suntem perfecti. aia e paranoia! Perfectiunea apartine lui Dumnezeu. Noua, oamenilor, ne dat sa mergem pana la foate bine si exceptional, dar niciodata pana la perfect. A trai impacat, aici e provoarea! Pentru cine poate, e perfect. Altfel e un drum intreg pana la impacare. Presupune intelepciune, presupune sacrificiu de sine, presupune munca cu sine si multe altele.Daca tu ai ajuns la perfectiune, nu pot decat sa ma bucur pentru tine! Eu, insa, nu pot avea pretentia asta. Invat si ma bucur de drum.

  • Naomi spune:

    Da, pai eu asa am facut. Am lasat cortul la Bucura cu toate cele in el in 2 zile dieftire. Toata lumea face asa acolo. E safe, e si salvamontul acolo.Si la Poiana Pelegii am vazut ca lumea lasa corturile si pleaca pe traseu, si la fel, este si salvamont acolo, dar nu pot sa-ti spun din proprie experienta. Cred ca e ok.

  • ginutza spune:

    este adevarat si sunt de acord cu acest articol,trebuie sa stim sa fim diplomati chiar daca o persoana nu ne place,

Leave a Reply