Matrimoniale

Intalniri online: cum sa cuceresti un barbat care are copii

By iulie 9, 2012 No Comments

Ai avut cateva intalniri online si ai cunoscut un barbat care iti place, dar care are copii. Daca pentru tine acest lucru nu constituie un impediment si vrei sa-l cuceresti, este important sa tii cont de prezenta acestora in viata lui.

Cum cuceresti, insa, un barbat care are copii? Exista mai multe modalitati sa-l faci interesat de tine, in timpul unor intalniri online, dar si in afara lor.

1. Incurajeaza-l sa-ti vorbeasca despre viata lui

Cu ocazia unor intalniri online, fa tot posibilul sa-l incurajezi sa-ti vorbeasca despre viata lui. Asculta-l, pune-i intrebari, raspunde-i cand este cazul. In acest fel, il vei face sa se simta in largul lui cand vorbeste cu tine despre lucruri personale. Initial, nu trebuie sa fie neaparat vorba despre copii. La primele intalniri online este posibil sa fie mai interesat sa vada cum va intelegeti, in general si sa nu ofere prea multe amanunte despre viata lui privata.

2. Fii obiectiva si calma

Un barbat cu copii poate fi reticent cand vine vorba sa povesteasca despre familie si copii, mai ales in cadrul unor intalniri online. Se poate sa-i fie greu sa vorbeasca despre o casnicie esuata, despre greutatile intampinate in cresterea copiilor etc.

Cea mai buna strategie, in acest caz, o reprezinta obiectivitatea. Orice i-ai spune, nu-l judeca. Fii echilibrata, calma, obiectiva. Este cel mai sigur mod sa ti-l apropii.

3. Intereseaza-te de copiii lui

Cu ocazia unor intalniri online sau atunci cand va vedeti fata in fata, profita si intreaba-l despre copiii lui. Daca vei aduce mereu vorba despre ei, interesandu-te de scoala, sanatate si alte astfel de lucruri, ii vei arata ca iti pasa si iei in serios existenta acestora in viata lui.

Cand si daca este posibil, planifica niste activitati distractive pentru voi si copiii lui. Puteti merge la iarba verde, intr-un parc de distractie, intr-un weekend la munte etc. Daca barbatul care iti place sta departe si comunicati doar pe internet, dupa ce va imprieteniti mai bine, ati putea organiza niste intalniri online cu webcam, la care sa ia parte si copiii lui.

4. Noteaza-ti undeva datele importante

Daca ai planuri sau intentii serioase cu acest barbat, noteaza-ti undeva datele aniversarilor copiilor si ai grija sa le oferi un cadou sau sa le dai un telefon de ziua lor. Un barbat cu copii poate fi emotionat sa vada cata atentie le acorzi acestora si, mai ales, ca doresti ca ei sa faca parte din viata ta.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply