Matrimoniale

Intalniri online: cum sa o faci sa zambeasca

By octombrie 17, 2012 No Comments

O modalitate usoara de a cuceri inima unei femei este de a o face sa zambeasca. Partea buna este ca ai la indemana nenumarate resurse in acest sens. Indiferent ca discutati pe site-ul de intalniri online sau fata in fata, cu siguranta o poti face sa zambeasca destul de mult si des.

Fii cavaler

Poate ca te simti usor jenat sa ii deschizi portiera la masina sau sa ii tii scaunul la restaurant pentru a se aseza, dar cu siguranta ea te va considera un gentleman si o vei face sa zambeasca. Comportamentul cavaleresc este o modalitate buna de a face o femeie sa zambeasca, asa ca incearca sa ai doar gesturi foarte frumoase.

Aminteste-ti datele importante

Prima oara cand ati vorbit pe site-ul de intalniri online, primul sarut, prima noapte de iubire… Pentru tine aceste lucruri nu sunt importante, dar femeilor le place sa sarbatoreasca aceste zile, care reprezinta relatia voastra.

Bucura-te de beneficiile tehnologiei si trece in telefon, mail sau chiar in site-ul de intalniri online, remindere cu toate zilele importante.

Lasa-i mesaje romantice

O data la cateva zile, lasa-i un mesaj romantic pe telefon sau pe site-ul de intalniri online. Ea se va bucura sa aiba alaturi o persoana care incearca sa ii faca mici bucurii si sa ii aduca zambetul pe buze.

Spune-i ca este frumoasa

Este foarte simplu sa faci o femeie sa zambeasca. Spune-i ca te atrage foarte mult, ca este superba, ca este sexy si ca o doresti. Ii poti spune aceste lucruri atat pe site-ul de intalniri online, cat si prin mesaje sau fata in fata.

Trimite-i mesaje sexy

Atunci cand dormiti separat ii poti trimite, pe telefon sau pe site-ul de intalniri online, un mesaj foarte sexy, in care sa ii spui cat de mult ti-ai dori sa fie in pat, langa tine, sa o saruti si sa o dezbraci usor. Evident, aceste mesaje sunt potrivite doar daca ati facut deja sex si daca ea se simte confortabil cu astfel de subiecte.

Trimite-i flori la birou

Acesta este unul dintre cele mai frumoase gesturi pe care le poate face un barbat pentru iubita sa. Cu siguranta ii vei oferi un zambet pe care il va avea pe toata durata zilei.

Incurajeaz-o in tot ce face

Incurajeaz-o in toate lucrurile pe care si le propune, sustine-o atunci cand isi face planuri de viitor, atunci cand vrea sa se dezvolte si atunci cand are idei noi. Invata sa o incurajezi, chiar daca ideile sale par nebunesti sau greu de realizat.

Chiar si atunci cand iti povesteste, pe site-ul de intalniri online, despre planurile si dorintele tale, ar fi bine sa incerci sa ii oferi tot sprijinul tau.

Fa-o sa rada

Atunci cand vorbiti pe site-ul de intalniri online trimite-i bancuri, poze amuzante si povesteste-i tot felul de intamplari care stii ca o vor face sa rada in mod sigur.

Fa-i surprize

Pregateste-i micul dejun, lasa-i tot felul cadouri si nu ezita niciodata sa faci lucruri nebunesti pentru a o surprinde. Femeile adora barbatii care stiu si incearca sa le faca suprizele potrivite, indiferent ca acestea au loc fata in fata sau in cadrul unei intalniri online.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply