Matrimoniale

Intalniri online: cum sa flirtezi online

By octombrie 29, 2013 No Comments

datingTi-ai facut un cont pe site-ul de matrimoniale si nu a lipsit mult pana cand sa gasesti o persoana cu care sa poti discuta si care sa te atraga foarte mult? In primele zile vor urma probabil multe discutii si un intens flirt online. Insa pentru a dovedi ca esti un potential partener pentru viitor, trebuie sa flirtezi cu atentie si mult bun simt.

1. Fa-i complimente

Femeilor le place sa primeasca complimente legate de frumusetea lor si stiu ca atunci cand un barbat le spune ca sunt frumoase/atragatoare, flirteaza cu ele. Cel mai simplu este ca, in timpul unei intalniri online, sa faci referire la modul in care arata in fotografiile de profil. Spune-i ca are un par frumos, o privire intensa, ca iti place cum se imbraca etc.

2. Spune-i ca iti place cum gandeste

Modul in care gandeste o femeie este decisiv pentru modul in care v-ati putea intelege intr-o relatie. Daca in acest sens va aflati pe aceeasi lungime de unda, nu iti ramane decat sa ii spui acest lucru si sa i-l repeti ori de cate ori se intampla sa aveti acelasi punct de vedere pe teme importante: familie, casa, casatorie, hobby-uri, munca, scoala etc. Asadar, este recomandat sa atingi aceste subiecte de discutie in cadrul intalnirilor online.

3. Invit-o in oras

Atunci cand ii faci o invitatie de a iesi si de a va cunoaste in afara site-ului de intalniri online, trebuie sa ii dai de inteles ca urmeaza o cina romantica. Spune-i ca abia astepti sa o vezi, sa ii privesti indeaproape ochii mari si expresivi si sa ii auzi vocea. Insa rezuma-te doar la aceste vorbe. Exagerarea poate da dovada de disperare si o poate determina pe ea sa iti refuze invitatia, chiar daca intentiile tale sunt bune.

4. Evita sa fii prea insistent

Cu cat ai tendinta sa flirtezi mai mult, cu atat risti ca ea sa te respinga. Incearca sa mentii discutiile intr-o zona neutra, fara sa exagerezi cu flirtul si complimentele. Prea multe discutii pe site-ul de intalniri online referitoare la relatii sau la cat de atras te simti de ea, o vor face sa faca unul sau mai multi pasi in spate si sa inceapa sa te evite.

sursa: acasa.ro

Hai pe Sentimente

Leave a Reply