Matrimoniale

Intalniri online: cum sa mentii interesul unui barbat

By iulie 2, 2012 No Comments

Intalnirile online sunt mai simple decat cele obisnuite, clasice, iar partea buna este ca acestea te pot ajuta sa cuceresti mai repede un barbat si sa ii mentii interesul cat mai mult timp. Iata ce ai de facut in acest sens.

1. Nu ii raspunde tot timpul

Chiar daca esti conectata mereu pe siteul de intalniri online, ar fi bine sa nuu ii raspunzi ori de cate ori te cauta. Chiar daca stai in fata computerului si vezi ce iti scrie, lasa-l sa astepte cel putin 15 minute pana sa ii raspunzi. Scuza-te apoi spunand ca nu erai la calculator, insa nu ii mai da si alte detalii. In acest fel isi va da seama ca nu stai sa astepti sa iti scrie si ca ai si alte lucruri de facut.

2. Fii misterioasa

Intalnirile online te vor ajuta sa ai un control asupra relatiei pe care o ai cu un barbat. Chiar daca iti place sa vorbesti cu el si de regula esti o fire deschisa, incearca totusi sa pastrezi putin mister. Nu ii spune chiar totul despre tine si evita sa ii dai detalii inutile, care nu vor face decat sa il plictiseasca si sa te considere obositoare.

Chiar si atunci cand iti adreseaza anumite intrebari intr-o intalnire online, ofera-i raspunsuri evazive, insa nu intr-atat de evazive incat sa se considere neimportant.

3. Arata-i ca il placi, dar cu limita

Chiar daca in sintea ta consideri ca el este barbatul ideal pentru tine si iti faci planuri care il implica si pe el, ar fi bine sa el nu stiu cat de entuziasmata esti de el. Este adevarata ca trebuie sa ii arati ca il placi, insa incearca totusi sa tii o anumita distanta fata de el si sa nu i te oferi pe tava. Un barbat care vede o femeie care i se arunca in brate, nu va fi niciodata interesat de acesta. Barbatii sunt atrasi de femeile pe care nu le pot avea, nu de cele pe care le vor avea cu siguranta, indiferent ca este vorba despre intalniri online sau fata in fata.

4. Nu iti schimba planurile pentru el

Te-a invitat in oras intr-o zi in care ti-ai facut deja planuri alaturi de prietenele tale? Spune-i ca iti pare rau, dar ca deja ai alte planuri si ca nu le poti amana. Eventual vin-o cu initiativa si propune-i sa va intalniti intr-o alta zi sau sa prelungiti o intalnire online, cu camera web si microfon. Daca vede ca esti prea disponibila si ca esti dispusa sa renunti la planurile pe care le aveai doar pentru a sta cu el, cu siguranta isi va pierde interesul fata de tine.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply