Matrimoniale

Intalniri online: cum sa obtii de la ea o a doua intalnire

By iunie 20, 2012 No Comments

Ai avut cateva intalniri online cu cea pe care ai cunoscut-o pe un site de dating si urmeaza sa aveti prima voastra intalnire fata in fata. Pana acum, ti se pare ca lucrurile merg bine. Daca te-ai concentrat asupra modului de a face o prima impresie buna, gandeste-te ca s-ar putea sa-ti doresti sa o revezi pe aceasta femeie. Prima intalnire cu ea este sansa perfecta de a-ti asigura o a doua intalnire.

Cum faci, insa, acest lucru? Exista cateva aspecte de care poti tine cont in cazul unor intalniri online si offline in asa fel incat ea sa-si doreasca sa te vada si a doua oara.

1 Intalniri online – intalnire offline: atentia fata de partenera

Femeile se plang adesea ca barbatii nu stiu sa asculte si ca nu sunt suficient de atenti. Atat in cazul unor intalniri online, cat si offline, asculta cu atentie ce-ti spune ea si raspunde-i la intrebari in asa fel incat sa-i arati ca esti cu adevarat interesat.

2 Intalniri online – intalniri offline: lucruri pozitive

Fa o buna impresie de la primele intalniri online sau fata in fata, prin abordarea unor subiecte placute, amuzante, relaxante. Nu discuta despre politica, religie sau orice alta tema care ar putea-o face sa nu-si mai doreasca sa te revada.

3 Intalniri online – intalniri offline: complimente

Atat in cazul unor intalnire online, cat si a celor fata in fata, poti sa-i faci partenerei tale un compliment. Aici se aplica criteriul “less is more”. Complimentul nu trebuie sa lipseasca, nici sa prisoseasca. Daca nu-i spui nimic frumos, va crede ca nu stii sa fii galant. Daca o complimentezi mai mult de 3 ori, se va speria si cel mai probabil nu va mai accepta o noua intalnire.

4 Intalniri online – intalniri offline: propunere aluziva

Daca lucrurile merg bine la intalnire, poti face o aluzie legata de urmatoarea data cand va vedeti, pentru a observa reactia partenerei. De exemplu, daca ea iti spune ca adora sa patineze, ii poti raspunde ceva de tipul “Suna bine, ar trebui sa mergem odata intr-un weekend”.

5 Intalniri online – intalnire offline: promisiune

Daca la sfarsitul primei intalniri fata in fata ai ramas cu o senzatie placuta si simti ca si ea este satisfacuta de timpul petrecut impreuna, treci la actiune. Femeilor nu le plac lucrurile ramase in coada de peste. Daca ai cu adevarat intentia sa o revezi, spune-i ca o vei suna sau intreba-o ce program are pentru a-i arata clar care sunt intentiile tale. O femeie se asteapta, in general, ca barbatul sa faca primul pas initial si nu-i place sa astepte la infinit o invitatie pentru o a doua intalnire.

6 Intalniri online: la inceput si dupa

Dupa ce v-ati cunoscut personal, intalnirile voastre online s-ar putea sa sufere modificari. Daca la inceput ai fost retinut cu informatiile despre tine, in timp, dupa ce va vedeti in realitate, comunicarea pe internet poate fi ceva mai relaxata. Daca ea nu simte nicio schimbare in comportamentul tau, s-ar putea sa creada ca exista si alte femeie cu care ai intalniri si, prin urmare, nu mai are niciun motiv sa te revada.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply