Matrimoniale

Intalniri online: cum sa obtii de la el o a doua intalnire

By iunie 20, 2012 No Comments

Ai avut cateva intalniri online cu un barbat pe care l-ai cunoscut pe un website de dating si urmeaza sa va cunoasteti fata in fata. Daca pana acum ti-a facut o impresie buna si speri ca ca lucrurile sa o ia in directia dorita, gandeste-te ca la prima voastra intalnire il poti face sa vrea sa te revada.

Cum obtii de la el o a doua intalnire? Iata cateva ponturi in acest sens:

1 Intalniri online versus intalnire fata in fata: emotii

In cazul unor intalniri online, lucrurile pot fi mai usoare deoarece va aflati, totusi, la distanta. Ideea de a fi in aceeasi incapere cu acest barbat pe care nu l-ai mai vazut niciodata in realitate poate fi ceva infricosator. Nu-ti mai face griji din orice. Incearca sa te relaxezi si sa fii tu insuti. In fond, nu esti la un interviu.

2 Intalniri online – offline: prezenta unui amic

Daca ai de gand sa iei cu tine la prima intalnire o prietena sau un grup de prieteni, intreaba-l ce parere are. O surpriza de acest tip nu va fi niciodata privita cu ochi buni, dimpotriva, ai mari sanse sa-l faci sa nu te mai caute niciodata.

3 Intalniri online – offline: cat de mult sa vorbesti

O modalitate de a te face placuta este sa-i arati ca te intereseaza sa afli lucruri despre el, fara a exagera, insa. Lasa-l sa-ti povesteasca ceea ce vrea sa-ti spuna. Raspunde-i, pune-i intrebari in asa fel incat sa-i arati ca nu ai asteptat sa termine de vorbit ca sa sari la alt subiect. Un barbat apreciaza pe cineva care stie sa asculte.

4 Intalniri online – offline: factori externi

Daca ai stabilit sa va intalniti fata in fata si speri sa va revedeti si a doua oara, concentreaza-ti atentia numai asupra lui. Nu inseamna sa-l fixezi cu privire, ci pur si simplu sa nu te lasi distrasa de factorii externi. Daca trebuie sa raspunzi la telefon, fa-o scurt. Daca aveti un chelner cam impiedicat la restaurant, nu te stresa din cauza lui. Partenerul tau va aprecia efortul tau de a face atmosfera cat mai prietenoasa.

5 Intalniri online – offline: ce sa nu-i spui lui

In cadrul unor intalniri online, se poate sa discuti mai usor cu un potential partener. Ai grija, insa, la lucrurile pe care le spui despre viata ta. Concentreaza-te asupra aspectelor pozitive pentru a nu-i face o impresie proasta. Nu are rost sa-i spui ca ti-ai sucit glezna cu cateva saptamani in urma si trebuie sa mergi inca la control sau ca prietena ta a fost parasita si te-a batut la cap 3 ore seara trecuta.

Evita gafele de tipul comparatiilor cu cineva din viata ta. Nu-i spune “ai barbia ca a fostului meu iubit” sau “vorbesti sasait ca surioara mea mai mica”. Chiar daca aceste comparatii sunt nevinovate in ochii tai, ele pot fi interpretate gresit de un om care nu cunoaste persoanele in cauza. Orice lucru care ar putea fi interpretat negativ este mai bine sa fie evitat.

6 Intalniri online – offline: afirma-ti aprecierea

Daca ti-a placut prima intalnire, o modalitate de a-l incuraja sa aveti si o a doua intalnire este sa-i spui ca te-ai simtit foarte bine. Un simplu cuvant de apreciere ii poate da de inteles ca esti dornica sa va mai vedeti.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply