Matrimoniale

Intalniri online: cum vorbesti despre familie

By septembrie 20, 2012 6 Comments

V-ati cunoscut pe un site si ati avut primele voastre intalniri online. Daca la inceput discutiile se rezumau la un mic flirt, acum se poate sa va doriti sa aflati mai multe despre celalalt. Unul dintre cele mai importante subiecte este cel al familiei. Cum poti afla cate ceva despre familia din care provine el si cum iti poti da seama ce parere are despre intemeierea unei familii?

Iata cum poti discuta despre familia in cadrul unor intalniri online:

Incurajeaza abordarea unui subiect, dar in mod subtil

Se poate sa vrei sa afli daca noul tau partener provine dintr-o familie numeroasa sau nu. Sau se poate sa vrei sa vezi cat de importanta este familia pentru el. Pe contul site-ului de intalniri online, astfel de informatii ar putea sa nu apara. In loc sa-l intrebi direct daca are frati, surori si alte rude, ii poti spune ceva despre tine, in asa fel incat sa nu dezvalui lucruri intime despre viata ta, dar sa deschizi subiectul. De exemplu, ai putea sa-i spui ca ai fost la picnic cu familia in weekend si ca v-ati plimbat prin padure. O astfel de informatie poate fi dezvaluita fara riscuri si ii ofera lui posibilitatea sa spuna, la randul lui, daca a facut ceva cu familia lui.

Povesteste-i despre cazul unui amic in asa fel incat sa-i vezi reactia. De exemplu, ai putea avea un prieten care trece printr-un divort sau are probleme de familie. In cadrul unei intalniri online cu noul tau partener, poti sa-i povestesti 2-3 lucruri despre acel amic. Vei avea ocazia sa observi care ii este reactia si cum gandeste despre respectiva situatie.

Abordeaza tema familiei in mod prudent

La inceputul unei relatii cu noul tau partener, abordeaza subiectul familiei in linii mari. Este normal ca celalalt sa vrea sa stie daca ai frati, daca parintii traiesc si mai ales daca exista un divort sau copii. Initial, insa, nu este cazul sa povestesti despre problemele de sanatate ale parintilor, despre fratele cu care ai o relatie dificila sau despre certurile pe pamant ale unor rude.

In cadrul unor intalniri online, subiectul familiei este unul delicat si exista intotdeauna riscul de interpretari gresite. De aceea, prudenta este cea mai buna alegere.

Indiferent ca discutati fata in fata sau aveti intalniri online, lasa-l pe celalalt sa decida ce vrea sa-ti spuna despre el si familia lui. Daca relatia evolueaza si va apropiati mult, veti avea tot timpul sa va povestiti despre rudele voastre. Daca relatia nu va merge bine, atunci oricum nu are rost sa intri in detalii. In plus, nu este o idee buna sa dai informatii personale.

Cum vorbesti despre familia ta in fata persoanei iubite

Ati avut mai multe intalniri online, v-ati cunoscut si personal si formati un cuplu de ceva timp. Chiar si acum, cand relatia este una serioasa si chiar si in cazul cuplurilor casatorite, familia din care provii nu trebuie jignita. Ii poti povesti partenerului tau despre lucrurile bune si rele din familia ta, insa nu-ti vorbi de rau parintii, fratii si rudele apropiate. Daca te decizi sa discuti cu persoana iubita despre astfel de lucruri personale, gandeste-te la nevoia de confidentialitate a rudelor tale si nu le trada increderea.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Jozef spune:

    May18 Ei Cristina, nu sunt eu tocmai cea paantisoa de moda, nu sunt cea mai in masura sa dea sfaturi legate de haine, mai ales ca adopt inca stilul adolescentin de a ma imbraca, trecuta fiind binisor de perioada respectiva, insa mi-ar placea teribil sa vad macar pentru o seara lumea asta glam a modei, recunosc.Mie mi se pare putin trist ca hainele conteaza atat de mult, in atat de multe situatii. In general, stiu sa ma imbrac corespunzator ocaziei, asa ca nu am avut intamplari nici haioase, nici jenante, legate de modul in care m-am imbracat.Insa am devenit eu mult mai constienta de cat conteaza hainele atunci cand sotul meu a venit acasa sa ma intrebe daca este ceva in neregula cu stilul lui de a se imbraca. Daca eu mai ies din jeansi si t-shirt, el o face, sau mai bine zis o facea, extrem de rar. Aparent, un fost coleg de munca, revazandu-l dupa o perioada de timp, l-a intrebat Cum iti merge? , facand referire la modul lui de a se imbraca si asteptandu-se sa primeasca un raspuns pe stilul nu prea bine .Oamenii iti judeca starea de bine dupa modul in care te imbraci si nu vei fi luat in serios daca porti jeansi si tricou. Asta a invatat sotul meu atunci, iar in saptamana aceea am fost sa ii cumparam camasi, prima cravata si primul sacou casual. De atunci, recunosc, si eu dau o mai mare importanta hainelor, atunci cand trebuie sa ma prezint la vreun eveniment, sunt mult mai supusa vis-a-vis de dress-code-urile societatii.

  • Angel spune:

    Lepi Pozdrav,Zanima me cijena vasih sitolca? dali ih imate odma zakupit i koliko ili se ceka? Zanima me veca kolicina .Odlican poso radite, svaka cast.hvala!Poz,

  • Lizeth spune:

    ma rog, partea cu gariule e relationata de la femeie la femeie. Care este una. Doar. Femeia adicatalea.Deci cum monogam nu? Pai cu cat e mai balaur femeia, cu atat se simte barbatul mai sultan?:P

  • Misa spune:

    nascut in pizda si scuipat in palma ista esti u anloumine care esti datasi muie cu borcanubagamias pula in gura ta de vacar ce esti sa te vad daca mai injuri asa ca vin dupa tine si iti dau mui la greu

  • xymariam spune:

    # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

    >> P >> Adrian Paunescu >> Durere femeeasca

    Adrian Paunescu – Durere femeeasca
    V-am tot iertat, v-am tot acoperit,
    si, sa mai amanam, nu-i intelept,
    Ar fi, sa recunoastem, in sfarsit,
    Femeia, n-are, totusi, nici un drept.
    Muncim, ca niste sclave, zi de zi,
    Frumoase-am fost, pe cel dintai traseu,
    si condamnarea de-a ne urati,
    Chiar voi, ce ne iubiti, ne-o dati, mereu.
    Stam in picioare, inca de cu zori,
    si va mirati ca nu mai sunt subtiri,
    Dar voi, care va credeti tot feciori,
    De ce nu aratati ca niste miri?
    Pe unde ne dati dreptul de-a munci,
    Lucram istovitor, cu voi in rand,
    Din cand in cand, in burti ne dati copii,
    Iar voi plecati la altele, razand,
    Cand suferiti, ne cereti langa voi,
    Ori va-mbatati, ori ati trudit prea mult,
    Va plangem, cand va duceti la razboi,
    Sau cand va speriati, la vreun consult.
    Eroic v-am iubit nelegitim,
    si legitim, eroic v-am iubit,
    Ne bateti, ne-nselati si noi o stim,
    Ba, alteori, intram in circuit.
    Iar cele care, azi, pe termen scurt,
    Va fura amintirile de ieri,
    Isi vor plati placerea unui furt,
    Fatal, cu furtu-aceleiasi placeri.
    si, uneori, pacatuim curat,
    Crezand, prin lacrimi mari, de ochi atei,
    Ca insusi Dumnezeu este barbat
    si nu le intelege pe femei.
    Dar, vai, a fost odata prea frumos,
    Ca-n filmele de dragoste a fost,
    si-acum, ne omoram sarguincios
    si zilnic ne distrugem fara rost.
    Ne-nvinge viata fara orizont
    si voi ne-nvingeti, intr-un mod cainesc,
    Traim ca niste vaduve de front
    si mainile mereu ni se aspresc.
    Acum, cand auziti acest repros,
    Priviti, fara privire, inapoi,
    Incuvintati din cap, marinimosi,
    si credeti ca nu-i vorba despre voi.
    si, totusi, e vorba despre toti
    Sunteti la fel de rai si de flamanzi,
    Durerea femeiasca pentru soti,
    E-un credit fara giruri si dobanzi.
    Va e urat cu noi, va e urat,
    si ne-ati ucide, dragilor barbati,
    Asa ca va rugam numai atat:
    Puteti sa ne jigniti, sa ne-njurati,
    Dar faceti-o cu tonul coborat
    si pan-adorm copiii, asteptati.

  • Cicerone spune:

    Sentimente era prastie cand era gratis , acum cand e pe bani e chiar sub orice critica …….LOL

Leave a Reply