Matrimoniale

Intalniri online: de ce nu ar trebui grabesti o relatie

By august 30, 2012 3 Comments

Suntem adesea tentati sa grabim pasii unei relatii, mai ales atunci cand cunoastem o persoana pe un site de intalniri online si cand ne dorim foarte mult sa avem pe cineva langa noi. Ca de cele mai multe ori insa, graba strica treaba, fie ca este vorba despre o persoana cu care ai avut cateva intalniri online, fie ca este vorba despre o persoana pe care ai cunoscut-o personal. Iata cateva dintre motivele pentru care nu ar trebui sa grabesti o relatie.

Trebuie sa il descoperi pe partener

Imagineaza-ti cat de neplacut ar fi sa ajungi intr-un punct al relatiei in care incepi sa vezi anumite lucruri care te deranjeaza, diferente peste care nu poti trece, dar tu l-ai prezentat deja familiei si prietenilor sau, mai mult decat atat, v-ati mutat deja impreuna. Cel mai bine este sa iei relatia pas cu pas,pentru a cunoaste persoana alaturi de care vrei sa pornesti la drum. Site-ul de intalniri online iti ofera un mare avantaj in acest sens si te lasa sa descoperi usor omul de langa tine.

Oamenii iau mult mai in serios o relatie in care trebuie sa cucereasca

Daca te arunci cu ochii inchisi intr-o relatie cu un partener nou, risti ca acesta sa nu te ia foarte in serios si sa nu dea prea multa importanta acestei relatii. In prima faza ar trebuie sa cuceresti si sa te lasi cucerit, pentru o perioada destul de indelungata, astfel incat sa pastrezi suspansul, fie pe site-ul de intalniri online, fie in cadrul celor personale.

Trebuie sa te asiguri ca nu este doar un impuls

Oamenii au obiceiul de a se lasa purtati de val si de a lua decizii nepotrivite in fata unui impuls de moment. Nu te grabi.

Incearca sa ai cat mai multe intalniri online si fata in fata, pentru a vedea daca iti doresti cu adevarat persoana respectiva in viata ta sau pur si simplu te lasi ghidat dupa un instinct primar.

Intalnirile online nu sunt suficiente

Dincolo de intalnirile online, care reprezinta un punct de plecare foarte bune pentru un cuplu modern, este necesar sa cunosti cealalta persoana si in viata reala, cat mai indeaproape. Dupa multe intalniri online si fata in fata, nu iti ramane decat sa te decizi daca persoana respectiva merita sa iti fie aproape.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Rola spune:

    Great – I should dlntfiieey pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all tabs and related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, web site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task.

  • Valeria spune:

    spor la munca pretene , auzi daca tot esti pe acolo itrbeana-i cum este posibil ca un OM CINSTIT sa fie monitorizat de catre niste bolnavi mintali din serviciile secrete ca fiind suspect de terorism fara sa existe ABSOLUT NICI UN INDICIU IN ACEST SENS !!! DACA SUNT ATAT DE SCUMPE TELEVIZOARELE PE ACOLO SPUNE TE ROG SA-TI DEA ADRESA UNDE SA LE TRIMIT EU UNUL CA AM BAGAT DE SEAMA CA NISTE BOLNAVI MINTALI DIN SECRET SERVICE SUNT FOARTE INTERESATI DE CONTINUTUL FILMELOR SI IN GENERAL A ORICAROR EMISIUNI PE CARE LE URMARESC EU LA TV !!!

  • Selene spune:

    Vorbesti despre ecbhiilru Eu cred ca nu ar trebui sa existe ecbhiilru,masura daca faci ceea ce iit place si ceea ce vrei.Trebuie dedicare totala,daca vrei sa ajungi maret,daca vrei sa ajungi rege .Echilibrul nu isi are rostul in viata oamenilor mareti,pentru ca toti au intrecut masura.Si nu are rost sa enumar toate aceste personalitati care au intrat in istorie pentru ca niciuna nu a avut ecbhiilru ; totusi,in sens negativ l-as aminti pe Hitler,sau criminalii in serie,iar in sens pozitiv Einstein,Schopenhauer,Van Gogh,Napoleon,etc

Leave a Reply