Matrimoniale

Intalniri online: discretia in cuplu

By noiembrie 10, 2012 One Comment

Atat in privinta acelor intalniri online la care participi, cat si in viata personala de zi cu zi, discretia in cuplu este un factor necesar pentru orice relatie. Invata ce trebuie sa faci pentru a proteja intimitatea relatiei tale.

1 Nu dezvalui amanunte personale despre partener

Daca ai cunoscut pe cineva pe un site de intalniri online, se poate ca acea persoana sa-ti fi facut, in timp, anumite dezvaluiri despre viata sa. Fii discret, atat in ceea ce priveste comunicarea online, cat si offline. Lasa-l pe partener sa decida cui ii mai spune ceea ce ti-a povestit tie. Daca vorbesti prea mult si el afla acest lucru, se poate sa-i pierzi increderea si relatia sa ia sfarsit.

2 Vorbeste cu masura despre experientele tale amoroase

Cand ai intalniri online cu diverse persoane, se poate sa simti nevoia sa povestesti celor din jur experientele prin care ai trecut. Alege cu grija oamenii carora le spui aceste lucruri, deoarece nu toata lumea este demna de increderea ta. Nu inseamna sa pozezi in omul cu o viata sentimentala perfecta. Insa poti, cel putin, sa eviti barfele.

3 Protejeaza intimitatea relatiei tale

Indiferent ca ti-ai cunoscut jumatatea prin intermediul unor intalniri online sau pe strada, odata ce formati un cuplu, intimitatea relatiei trebuie protejata. De cate ori vrei sa le povestesti prietenilor sau rudelor ceva extrem de personal, gandeste-te daca perechea ta ar fi de acord. Multe dintre lucrurile care se intampla intre doi oameni, in cuplu, nu pot fi intelese cu adevarat decat de ei insisi. In rest, sunt doar sfaturi sau pareri neavizate, cu mici exceptii.

4 Protejeaza intimitatea altor cupluri

Daca ai prieteni care s-au cunoscut pe un site de intalniri online sau in alt fel si afli despre viata lor personala, pastreaza acele informatii pentru tine. Nu se stie niciodata cum le poti face rau, chiar si neintentionat, daca discuti cu cineva despre ceea ce ai aflat. Pune-te intotdeauna in locul lor si intreaba-te daca ai vrea ca cineva sa vorbeasca despre problemele tale conjugale.

5 Invata din comportamentul barbatilor

Atat in intalnirile online, cat si in viata de zi cu zi, barbatii dau dovada de mai multa discretie decat femeile. Este mai putin probabil ca un barbat sa-si barfeasca amicii, dezvaluind problemele acestora cu banii sau in viata lor sexuala. Barbatii sunt mai discreti decat femeile prin natura lor, nesimtind nevoia sa spuna mai departe ceea ce au aflat. Pentru femei, comportamentul lor rezervat poate fi o lectie, daca stiu cum sa priveasca.

6 Da dovada de discretie in ceea ce priveste trecutul

La inceputul unei relatii, prudenta si discretia sunt cele mai indicate in ceea ce priveste trecutul amoros. Daca ai norocul sa cunosti pe cineva pe un site de intalniri online, asteapta sa treaca un timp inainte de a-i povesti despre fostele tale relatii. Astfel de lucruri sunt intotdeauna foarte personale si nu are niciun rost sa te expui pana nu stii ca poti avea incredere in persoana respectiva. In timp, cand relatia se cimenteaza, problema va fi abordata.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Marjorie spune:

    Oct14 Ce frumos! Eu nu am mai sulaft in lumanari de ani de zile, nici in papadii.Chiar mi-e dor de papadii si de incantarea sa vad cum zboara fiecare puf in aer. Mi-a placut mult ce ai scris, m-a facut sa zambesc cu nostalgie, asa ca iti multumesc,Diana!

Leave a Reply