Matrimoniale

Intalniri online: exista sanse sa te indragostesti la distanta?

By iunie 20, 2012 4 Comments

Cateva intalniri online pot sa sa te determine sa te atasezi de o persoana asa cum nu ti-ai fi imaginat. Nu de putine ori, cei care au intalniri online ajung sa se indragosteasca de persoana pe care au cunoscut-o pe internet, chiar si fara sa o fi vazut vreodata in realitate.

Exista sanse sa te indragostesti la distanta? Raspunsul este da, spun cei care s-au cunoscut pe internet si au devenit un cuplu. Iata si motivele pentru care niste intalniri online pot face diferenta intre curiozitate si afectiune profunda.

1 Intalniri online: confort

In cazul unor intalniri online, nivelul de confort personal este mare. In fata monitorului fiecare poate fi el insusi sau poate sa joace un rol. In fata ecranului te simti in siguranta, deoarece esti acasa si nu trebuie sa intri in contact direct cu interlocutorul tau. Acest lucru te poate face foarte relaxat, pana cand lasi garda jos si devii afectat de ceea ce spune sau face persoana cu care vorbesti.

2 Dependenta de intalniri online

Este foarte usor sa te indragostesti la distanta atata timp cat obisnuiesti sa flirtezi pe internet. Fie ca folosesti un site de dating online, fie ca te conectezi pe o retea de socializare sau pe un messenger, comunicarea pe internet poate deveni un obicei. In scurt timp, vei verifica de zeci de ori emailul, te vei conecta pe messenger impreuna cu webcamul, dupa ce te-ai aranjat si te-ai uitat in oglinda cu atentie, il vei apela pe interlocutor in mod constant pe internet, ii vei lasa mesaje. La fel ca dependenta de telefonul mobil, in cazul unor intalniri online, nevoia de a primi un raspuns sau o reactie de la celalalt este foarte mare.

De aici si pana la a te indragosti de acea persoana mai este doar un pas. In special in cazurile in care este vorba despre intalniri online reusite, in care amandoi v-ati simtit bine.

3 Intalniri online pentru alungarea singuratatii

Este dificil de stabilit o intalnire cu cineva in viata reala, din nenumarate motive, incepand cu timpul limitat pe care il petrece fiecare persoana in afara serviciului si a preocuparilor zilnice. In cazul unor intalniri online, este mai usor sa gasesti pe cineva cu care sa vorbesti. Pe internet poti chiar sa te conversezi cu cineva de pe alt continent, o persoana pe care altfel cel mai probabil nu o intalneai niciodata. O astfel de facilitate este deosebit de atractiva in special cand vrem sa ne alungam singuratatea.

Odata ce gasesti pe cineva care umple un gol din viata ta, se poate sa proiectezi asupra acelei persoane diverse vise si planuri. Din acest punct, oricand este posibil sa te indragostesti de cel sau cea care iti alunga singuratatea si te face sa te simti bine in mod repetat.

Intalniri online: iubire si tehnologie

Este important sa ai mereu in vedere ca nu trebuie sa devii sclavul tehnologiei. Persoana pe care te-ai obisnuit sa o primesti virtual in casa ta seara de seara are propria ei viata acolo unde traieste. Internetul este doar un element din existenta ei. Analizeaza mereu situatia in care te afli in asa fel incat sa nu risti sa te implici emotional intr-o poveste care intr-o zi se va termina.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Andrew spune:

    buna!Ma numesc Mara Vanessa si am 12 ani .Iti admir tlauntel pe care il ai.Mie imi place mai mult ca orice actoria ,fac cursuri de la varsta de 8 ani .Cea mai mare dorinta a mea este de a juca intr-un film alaturi de voi actorii foarte buni,actori adevarati ,sper ca intr-o zi mi se va implini dorinta!Felicitari si tot binele din lume! Te pupik

  • Jackie spune:

    Draga Diana,Iti pot spune multe..Crisu a interpretat gsreit ,,Povestea pentru a straluci ea nu are nevoie de ceva special.Fiecare istorisire materializeaza ce simtim ,tocmai acest lucru dandu-i o nota de luminozitate.Cand am citit-o am vazut-o pe Diana de dincolo de ecran ,Diana care simte,care patrunde in sufletele oamenilor dincolo de personajul Oxanei.Iti recomand sa continui.Acest mod in care te dezvalui pe tine iti da o noua personalitate iar noua o perspectiva asupra a ce simti si esti tu cu adevarat.

  • Erza spune:

    Dan, ai dreptate. Mie chiar eemi place ca măcar o dată la două săptăme2ni să-mi fac o pauză pnertu astfel de activităţi. E mult mai useful dece2t o seară petrecută eentr-un pub invadat de fum de ţigară.Dat fiind că e o piesă de Jean Paul Satre, fii convins că vin cu un review al piesei:D

  • Alina spune:

    Eu am cunoscut pe cineva online si suntem fericiti impreuna.

Leave a Reply