Matrimoniale

Intalniri online: fa-l sa se indragosteasca de tine in 7 pasi

By octombrie 24, 2012 11 Comments

Pare sa fie tot mai greu sa faci un barbat sa se indragosteasca de tine, dar asta se intampla atunci cand te straduiesti prea mult sau cand faci gresit anumite lucruri. Intalnirile online te vor ajuta sa cuceresti orice barbat, insa de aici pana la a-l face pe acesta sa se indragosteasca de tine, mai sunt totusi cativa pasi.

1. Fii naturala

Nu te preface ca esti altfel fata de realitate. Poate ca la primele discutii de pe site-ul de intalniri online il poti pacali, dar cu timpul el va descoperi cum esti tu de fapt. Mai bine lasa-l pe el sa te vada pe tine, naturala. Cu cat vei incerca sa te prefaci mai mult, cu cat vei duce o relatie bazata pe lucruri false, cu atat socul va fi mai puternic in momentul in care el iti va spune ca nu esti asa cum credea.

2. Nu te stradui prea mult

Este normal sa incerci sa ii faci pe plac, dar barbatii se simt mai atrasi de femeile care au o atitudine care striga “asta sunt eu si nu am de gand sa ma schimb”. Daca vei fi in acest fel si nu iti va pasa prea mult sa faci sacrificii pentru a-i atrage atentia, cu siguranta se va indragosti de tine, chiar si numai dupa cateva intalniri online.

3. Fii indiferenta

Nu te arata suparata sau deranjata cand face anumite lucruri, chiar daca nu iti sunt pe plac. El va observa ca, in comparatie cu alte femei, tu ignori anumite gesturi, cuvinte etc. Iar daca incepi sa il ignori si pe el, in mod cert ii vei starni interesul si va incepe sa se indragosteasca de tine. Aceste sfaturi le poti aplica inca de la primele discutii de pe site-ul de intalniri online.

4. Arata-i ca esti priceputa

Demonstreaza-i ca te pricepi la jobul pe care il ai, ca esti o persoana convingatoare, ca stii sa faci mancare, ca te descurci in orice situatie si ca, in linii mari, esti iubita pe care si-ar dori-o cam orice barbat. Totusi, ai grija sa nu te lauzi, mai ales pe site-ul de intalniri online, acolo unde replicile pot fi interpretate destul de usor.

5. Fii amuzanta

Spune-i glume, bancuri si povesteste-i lucruri amuzante, inca de la primele intalniri online. Barbatii adora femeile amuzante si se indragostesc cu usurinta de ele. Mai mult decat atat, barbatii ar alege oricand o femeie amuzanta in defavoarea unei frumoase.

6. Fii sigura pe tine

Nu te lasa intimidata de replicile pe care ti le da, iar in momentul in care spui ceva, sustine-ti parerea pana la capat si evita sa il lasi sa creada ca te poate manipula dupa bunul plac. Totusi, evita sa cazi in extrema in care poate pari agresiva si il sperii. Primele intalniri online sunt esentiale pentru a-l ajuta pe el sa isi faca o parere despre tine, asa ca ai grija la lucrurile pe care le spui.

7. Refuza-l din cand in cand

Chiar daca iti place sa discuti cu el pe site-ul de intalniri online in fiecare seara, nu ii lasa impresia ca esti tot timpul la dispozitia lui. Din cand in cand incearca sa iti faci planuri sau pur si simplu sa ii spui ca nu poti sa vorbesti cu el pentru ca te intalnesti cu prietenele tale sau pentru ca ai de rezolvat anumite lucruri. Evita sa ii oferi prea multe detalii, ca si cum te-ai scuza.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Yuri spune:

    Tavi,oare a fost presedintele notsru la vreun eveniment dedicat acestei zile?Stiu ca a lipsit si el si ministrul de la un eveniment special pregatit de soldati,nu cu multa vreme in urma.Un gest urat din partea conducatorilor.

  • Khalil spune:

    1. ceți spun de pe acum că eemi place la nebunie coptrea!2. Am eenceput să citesc azi cartea și deja m-am eendrăgostit și de Matei, și de Vasilache și sunt abia la eenceput! Nu-mi vine să mă desprind de ea, mi-aș lua o zi liberă ca să stau să o citesc )

  • Putriani spune:

    roxana 25 September 2011 Buna.Inteleg ca regulamentul de caraze se adreseaza tuturor studentilor. Dar rezultatele admiterii la master apar pe 30 septembrie.Cum se poate sa se afiseze listele pe 27? Noi cand vom fi cazati?

  • Santiagomerkel spune:

    In real life nu prea vezi fete super tari ubland cu tlroiaci, decat daca tata este sponsor. Si in momentul in care tata este sponsor, se schimba datele problemei fiul nu mai este tocilar. So this is real life

  • Ainun spune:

    e este un fel de happy ending hoiylwoodlan, fiecare are o sansa la fericire, oricine poate. in articolasul meu am specificat ca eu, personal, nu as iesi cu EL desi poate daca il speli, il calci, il imbraci, ii schimbi gandirea, . nu mai arata in halul ala Apropo de happy end, am scris acum ceva timp recenzia unui film: An education. Care nu respecta regula -endingului! Din punctul asta de vedere e foarte interesant ca nu stii ce se intampla la sfarsit-mi s-a parut unul realist.

  • Mariana spune:

    In viata nu avem intotdeauna ce ne dorim iar un barbat e mult prea greu sa-l tii langa tine.Barbatii din pacate nu prea stiu ce vor…usor fac schimbari in viata lor si nu le pasa ce lasa in urma…sunt nestatornici si imaturi.

  • vandanmic spune:

    pt baietii m putin cuceritori si mai timizi ce le recomandati?

  • Anonim spune:

    Degeaba zicem ca sunt femei bune sau barbati buni…daca acele persoane care chiar merita sa-si traiasca viata…nu se gasesc!

  • Anonim spune:

    Dar sunt si barbati care nu stiu ce vreau de la viata………dar sa nu generalizam!

  • LEHADUS_CONSTANTIN spune:

    Sunt putine FEMEI ! Care sunt doritoare de un inceput nou de drum pt .asi intemeia o noua familie , sau pt. o noua DRAGOSTE !!!!!!! PT. a le descoperi ! TREBUIE TIMP SI RABDARE ! Si din partea lor SINCERITATE si INTELEGERE DEPLINA !!!!!

  • povesteamea spune:

    Si daca se indragosteste apoi ce faci? nu e greu sa faci un barbat sa se indragosteasca este greu sa mentii dragostea

Leave a Reply