Matrimoniale

Intalniri online: flirtul cu un tip timid

By iunie 26, 2012 2 Comments

Intalnirile online sunt mult mai simple pentru ambii parteneri. Acestia se pot cunoaste mai bine inainte de a se intalni fata in fata si isi pot da seama, intr-o oarecare masura, de tipul de personalitate pe care il are celalalt. Daca iti dai seama ca tipul pe care l-ai cunoscut pe un site de intalniri online este timid, nu iti ramane decat sa incepi sa flirtezi in consecinta.

Site-ul de intalniri online faciliteaza foarte mult apropierea unor persoane, chiar daca acestea sunt mai timide. Totusi, daca simti ca el este mult mai reticent comparativ cu tine, trebuie sa actionezi si sa ii dai de inteles ca il placi. Iata cum poti face acest lucru.

Evita replicile directe

De obicei, barbatii timizi sunt firi sensibile si chiar daca ai impresia ca ii este mai usor sa comunice printr-un site de intalniri online, este foarte posibil sa te inseli. Evita sa ii dai replici prea indraznete pentru ca risti sa isi formeze o impresie gresita despre tine, mai ales deoarece comunicarea prin intermediul site-urilor de intalniri online poate fi usor de interpretat.

Incearca sa fii sensibila si sa ii arati ca il placi si ca ti se pare dragut mai ales pentru ca este usor timid.

Atentie!

Evita sa faci glume pe seama timiditatii lui, insa nu ezita sa ii spui ca ti-ar placea sa fie un pic mai curajos si sa aiba initiativa.

Fii jucausa si copilaroasa

Pentru ca este timid, cel mai probabil isi doreste alaturi de el o femeie jucausa, simpla si copilaroasa, nu una foarte directa, care isi asuma rolul de barbat intr-o relatie. Poarta-te ca o femeie care stie ce vrea, dar care in acelasi timp nu incearca sa grabeasca lucrurile si nici nu isi asuma comportamentul unei sotii inca din primele zile in care vorbiti.

Incearca sa glumesti cu el si sa il faci sa se simta confortabil atunci cand discuta cu tine.

Acorda atentie subiectelor de discutie

Daca lui ii lipseste initiativa atunci cand discutati, nu inseamna ca trebuie sa ii raspunzi cu aceeasi moneda. Incearca sa gasesti subiecte cat mai diverse de discutie, insa incearca sa mentii aceste subiecte intr-o sfera cat mai simpla, prietenoasa. Evita sa discuti despre lucruri care l-ar face sa se simta prost sau care l-ar inhiba si l-ar determina sa fie cu atat mai timid.

Evita discutiile despre sex

De foarte multe ori, discutiile de pe site-urile de intalniri online ajung, inevitabil, la discutii despre sex. Chiar daca esti curioasa in acest sens in ceea ce il priveste si te intriga cu atat mai mult faptul ca este timid, evita sa aduci in discutie subiecte cu tenta sexuala.

Daca vei intra prea mult in astfel de subiecte, este foarte posibil sa il faci pe el sa creada ca esti interesata de sex, si nu de o relatie stabila, serioasa. Amana aceste discutii pana in momentul in care deveniti mai apropiati in viata reala.

Incearca sa il cunosti

Barbatii timizi isi doresc femei care sa le acorde timpul necesar sa ii cunoasca, care sunt dispuse sa aiba rabdare si sa nu grabeasca in incercarea de a descoperi totul de-o data. Este adevarat ca la un moment dat poate fi frustrant sa incerci sa “descosi” un barbat timid, mai ales pentru ca in cazul intalnirilor online totul se desfasoara foarte rapid, insa recompensa va fi pe masura asteptarilor.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Aimee spune:

    Andreea, daca ai stii zilele astea cum m-a miancat tot ce spui tu, cum incerc sa ma rup de FRICA, frica de maine, de faptul ca nu o sa am bani sa platesc rata la banca, sau ca se imbolnaveste careva de vreo boala, efectiv traiesc cu drobul de sare deasupra capului! si nu mai vreau!Iti multumesc pentru acest articol, el este exact raspunsul pe care il cautam In ultimele zile am fost chinuita si am trecut de la o extrema la alta ba muream de frica, ba eram super fericita si eliberata de toate alea sper sa ajung sa am puterea si sa raman la ultima stare .Mai am multe de aflat pupici.

  • Amar spune:

    Am fost si eu acolo,in Retezat.Nu mi s-a parut chiar asa de greu urcusul pana la Peleaga,am facut 3 ore din Poiana Pelegii pana in vuafrl Peleaga.Grea mi s-a parut coborarea,nu mi-am luat bocancii.Mi-am luat niste adidasi care m-au strans.Mi-a dat un prieten niste adidasi mai buni.Aia nu m-au strans.

Leave a Reply