Matrimoniale

Intalniri online: lucruri care te fac inabordabila

By ianuarie 28, 2013 No Comments

Daca ai o atitudine aroganta, o fotografie in care esti foarte frumoasa sau un job foarte bine platit, barbatii nu vor avea curaj sa se apropie de tine. Acestia vor considera ca nu le vei da din start nicio sansa, motiv pentru care tu vei ramane in continuare singura si vei considera ca nu esti suficient de buna, de atragatoare sau sexy.

Ei bine, iata cateva dintre factorii care te vor face sa ramai in continuare singura, cu toate ca profilul tau de pe site-ul de intalniri online este perfect.

1. Esti foarte frumoasa

Din pacate, barbatii obisnuiesc sa evite femeile foarte frumoase deoarece se tem ca nu cumva sa fie respinsi. In plus, un cliseu sustine ca, de obicei, femeile frumoase sunt superficiale sau nu foarte inteligente.

Daca nu vrei sa fii judecata gresit, nu trebuie decat sa completezi cu atentie profilul de pe site-ul de intalniri online si sa spulberi din start ideea ca esti doar un chip frumos si nimic mai mult.

2. Esti o “partida” prea buna

Ai un job interesant, bine platit, iar aceste lucruri reies nu doar din descrierea din profilul de intalniri online, ci si din modul in care arati sau te exprimi. Cel mai bine este sa lasi aceste “mici” detalii pentru mai tarziu si sa nu faci publice chiar toate informatiile despre tine.

3. Stii exact ce vrei

Poate parea ciudat, insa atunci cand in profilul de pe site-ul de intalniri online scrii exact ce iti doresti de la viata si care este tipul de barbat pe care il vrei alaturi, s-ar putea ca niciunul sa nu mai indrazneasca sa se apropie de tine.

4. Esti greu de cucerit

Desi exista curajosi care trec peste cele mentionate mai sus, tu incerci sa nu te lasi prea usor si sa le demonstrezi ca esti o femeie pentru care trebuie sa lupte? Desi in prima faza ii va incita acest lucru, cu cat prelungesti mai mult aceasta lupta, cu atat ei isi vor pierde interesul mai repede si se vor reorinta catre femei pentru care nu trebuie sa depuna atat de mult efort.

Important este sa gasesti un echilibru care sa le demonstreze barbatilor din jurul tau ca esti o femeie pentru care merita sa lupte, dar, in acelasi timp, o femeie care daruieste totul atunci cand este cucerita.

Care consideri ca este lucrul care te face cel mai inabordabila, dintre cele mentionate mai sus?

Hai pe Sentimente

Leave a Reply