Matrimoniale

Intalniri online: secrete pe care nu ar trebui sa le spui partenerului

By septembrie 16, 2012 No Comments

Barbatul pe care il iubesti nu trebuie sa stie chiar totul despre tine, insa cu cat discuti mai mult cu el, cu atat ai tendinta sa ii spui mai multe lucruri si sa ii oferi mai multe detalii. Atunci cand cunosti un barbat pe un site de intalniri online, esti tentata sa ii spui foarte multe lucruri despre tine, lucruri care ar fi mai bine sa ramana un secret.

Iata cateva dintre aceste lucruri.

Detalii despre fostul iubit

Chiar daca este tentant ca in cadrul intalnirilor online sa discuti cu acest barbat despre fostul tau iubit, exista riscul sa oferi anumite detalii care nu ar trebui sa le stie nimeni. Evita sa il aduci pe fostul tau iubit in discutie sau ofera-i foarte putine informatii de baza. Ii poti spune doar de ce v-ati despartit, cat timp ati fost impreuna si ce v-a tinut atat de mult timp impreuna.

Daca el este o fire curioasa si iti cere mai multe detalii, roaga-l sa respecte faptul ca nu vrei sa discuti foarte mult despre fostul tau partener, care reprezinta trecutul.

Numarul partenerilor sexuali

Barbatii nu tin neaparat sa afle mai multe detalii despre trecutul sexual al partenerelor lor, asa ca evita sa aduci in discutie acest subiect. De fapt, nici in cadrul discutiilor de pe site-ul de intalniti online si nici fata in fata nu ar fi bine sa spui anumite lucruri din viata ta sexuala. Aceasta ar trebui sa ramana doar intre tine si fostii tai parteneri.

Exista riscul ca mai tarziu, acest barbat sa iti reproseze ca pentru el sau cu el nu vrei sa faci anumite lucruri pe care le-ai facut cu fostii tai iubiti.

De asemenea, numarul partenerilor sexuali ar trebui sa fie stiut doar de catre tine, indiferent ca este vorba despre un singur barbat sau cinci.

Salariul pe care il incasezi

Evita sa discuti despre bani si despre salariul pe care il castigi, mai ales la inceputul unei relatii, cu atat mai putin pe site-ul de intalniri online. Aceste discutii sunt recomandate doar dupa ce relatia incepe sa devina serioasa si dupa ce treceti de stadiul discutiilor si intalnirilor online.

Slabiciunile tale

Pana cand nu esti sigura pe sentimentele unui barbat, nu ar trebui sa ii dezvalui acestuia slabiciunile tale. Nu ii spune cum te poate induiosa sau convinge sa il ierti in situatia in care greseste fata de tine. Nu uita ca orice discutie si intalnire online va fi memorata si folosita de catre partenerul tau, in avantajul lui.

Cele mai ascunse ganduri

Nu trebuie sa ii spui partenerului de pe site-ul de intalniri online, ca iti doresti cinci copii, ca vrei sa o aduci pe mama ta sa locuiasca cu tine sau ca mereu ai visat sa faci sex cu trei barbati. Toate aceste lucruri ar putea fi in dezavantajul tau si l-ar putea determina pe el sa renunte la ideea de a avea o relatie cu tine.

Site-ul de intalniri online este potrivit pentru discutii mai simple, mai amuzante, care sa va ajute sa va descoperiti la un nivel nu foarte inalt. Nu descoperi totul din prima si asteapta sa vezi daca acest barbat chiar merita sa iti cunoasca cel mai bine ascunse secrete.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply