Matrimoniale

Intalniri online: semne care iti arata ca este interesata de tine

By octombrie 16, 2012 One Comment

Uneori poate fi greu sa iti dai seama ce anume gandeste o femeie, mai ales dupa doar cateva intalniri online. Totusi, exista anumite semne care iti indica faptul ca ea te place si ca este interesata de tine.

Vorbeste mult timp cu tine

Incearca sa se sincronizeze cu tine pe site-ul de intalniri online si vrea sa petreaca tot mai mult timp impreuna cu tine? Cu cat ea incearca sa discute mai mult cu tine si sa ajunga cat mai repede in fata calculatorului pentru a petrece timp cu tine, cu atat este mai interesata de tine.

Rade la toate glumele tale

Indiferent ca ii spui o gluma fata in fata sau pe site-ul de intalniri online, ea rade la glumele pe care le spui si te considera un tip amuzant? Studiile au demonstrat ca femeile adora barbatii care le fac sa zambeasca, sa rada, asa ca esti pe drumul cel bun. Cu cat insista sa te asculte mai mult, cu cat o faci sa rada mai mult, cu atat ea va fi mai interesata de tine.

Te priveste in ochi

Atunci cand va intalniti ea este atenta la tine si te priveste fix in ochi? Acesta este un semn clar ca este interesata de ce ii spui si ca incearca sa iti transmita cat mai clar acest mesaj.

Vrea sa stie mai multe despre tine

Atunci cand discutati pe site-ul de intalniri online iti pune tot mai multe intrebari referitoare la viata ta, la cariera, la planuri de viitor? In mod cert i-ai starnit interesul, te considera un tip interesant si vrea sa te cunoasca mai bine.

Totusi, nu ii da prea multe informatii din prima si pastreaza o urma de mister, care sa o determine sa isi doreasca mai mult.

Iti cere detalii despre fostele partenere

Femeile au un mod ciudat de a arata ca sunt interesate de un barbat. De foarte multe ori, acestea incep sa adreseze intrebari referitoare la fostele partenere, inca de la primele discutii de pe site-ul de intalniri online.

Vrea sa va intalniti

Daca ea iti propune sa va intalniti, desi ati discutat de numai cateva ori pe site-ul de intalniri online, in mod cert este atrasa de tine, fara niciun dubiu. Stabiliti o intalnire si incearca sa ii mentii interesul cu subiecte interesante si cu gesturi care de care mai frumoase.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Sales spune:

    Viorel, in primul rand musutmelc! :)In alt doilea rand, asa e, Bucura te vrajeste, este nemaipomenit!In al treilea rand, mersi pt explicatie 🙂 Am cautat si eu sa vad ce inseamna custura dar nu prea am inteles.In al patrulea rand, mda.. cam asa e…In al cincilea rand, noapte buna si tie! 🙂

Leave a Reply