Matrimoniale

Intalniri online: sfaturi pentru o relatie cu un barbat mai tanar

By septembrie 7, 2012 No Comments

In momentul in care cunosti un barbat mai tanar, este foarte posibil sa incerci sa mentii distanta de acesta, insa pe masura ce discutati, sa iti dai seama ca aveti foarte multe lucruri in comun. Daca l-ai cunoscut pe un site de intalniri online, cel mai probabil esti destul de tentata sa vorbesti tot mai mult cu el, sa il descoperi, sa il cunosti.

Cu cat veti avea mai multe intalniri online, cu atat veti incepe sa deveniti tot mai apropiati, iar barierele create de varsta sa nu mai aiba nicio importanta. Totusi, diferenta de varsta va incepe sa isi spuna cuvantul la un moment dat, mai ales in anumite situatii, insa cu rabdare, puteti face slalom cu usurinta printre aceste probleme. Iata ce trebuie sa faceti.

Discutati despre diferenta de varsta

Site-ul de intalniri online este locul perfect in care puteti discuta sincer despre diferenta de varsta si despre cum priveste fiecare dintre voi acest lucru. Vi se pare un inconvenient? Ce ar spune prietenii? Care sunt cele mai neplacute ipostaze in care ati putea ajunge din cauza acestui lucru? Daca veti incerca inca de pe acum sa gasiti solutii inteligente si obiective, cu siguranta problemele sunt pe jumatate reduse din start.

Pregatiti-va pentru compromisuri

In cadrul intalnirilor online vei descoperi, poate, ca partenerul tau are un stil de viata activ, ca ii place sa petreaca, sa mearga prin cluburi, sa faca drumetii etc. Daca tu nu esti o fire energica, daca preferi sa stai in casa seara si sa citesti o carte buna sau sa te uiti la un film, cu siguranta la un moment dat urmeaza sa apara discutii. Dincolo de faptul ca nu va trebui sa ii ingradesti niciodata stilul de viata si ca va trebui sa il lasi sa isi continue drumul, va trebui sa te pliezi si tu pe programul si pe dorintele lui. Desigur, si el va trebui sa faca acelasi lucru daca isi doreste o relatie cu tine.

De aceea se recomanda ca discutati de la inceput, pe siteul de intalniri online, toate aceste lucruri si compromisurile pe care sunteti pregatiti sa le faceti sau nu.

Nu te astepta la prea multe

Probabil ca iti doresti sa te casatoresti si sa iti intemeiezi o familie, insa retine ca tu esti mai matura decat el si sansele ca si el sa aiba aceleasi asteptari sunt destul de mici. Totusi, exista inca si barbati destul de tineri care isi doresc cat mai repede o sotie si un copil. Acest subiect insa trebuie discutat mai tarziu, dupa cateva luni de relatie, si nu in timpul unei intalniri online.

Discutati despre planurile de viitor

Site-ul de intalniri online este locul ideal in care poti aborda subiecte diverse si in care il poti cunoaste cel mai bine pe partener. Intreaba-l pe el care sunt planurile sale pentru urmatorii ani si ce asteptari are de la viata. Daca planurile voastre sunt compatibile, sansele ca relatia voastra sa functioneze sunt destul de mari.

Nu incerca sa te grabesti

Avand in vedere ca este mai tanar decat tine si ca poate fi usor speriat de acest aspect, ar fi bine sa nu te grabesti cu discutii despre copii si casatorie, cel putin nu in cadrul intalnirilor online. Lasa astfel de discutii sa vina in mod natural, fara niciun fel de presiune sau obligatie.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply