Matrimoniale

Intalniri online: surprize inspirate de Craciun

By decembrie 7, 2012 No Comments

Fie ca ti-ai gasit recent un partener, fie ca ai deja o relatie de ceva vreme, surprizele de Craciun pentru partenerul tau trebuie sa fie memorabile si originale. Iata cateva idei care te vor ajuta sa ii faci partenerului surprize incredibile de Craciun. Acestea pot fi oferite individual sau la pachet, in functie de stadiul in care se afla relatia voastra, dar si in functie de bugetul de care dispui.

Intalniri online: prajiturele

Dragostea trece prin stomac, iar barbatii apreciaza o femeie care stie sa gateasca si care este dispusa sa pregateasca o tava cu prajituri special pentru ei. Intampina-ti iubitul cu un platou de prajituri si cu casa mirosind a scortisoara, cuisoare si zahar vanilat. Va fi una dintre cele mai frumoase surprize pe care el le va primi de Craciun, mai ales intr-o perioada in care aproape toata mancarea, inclusiv dulciurile, se achizitioneaza direct din supermarket.

Mirosul de prajiturele ii va aduce aminte de Craciunurile pe care le petrecea acasa, in copilarie. In mod cert, va fi o surpriza frumoasa.

Intalniri online: felicitare personalizata

Alaturi de cadoul de Craciun, ofera-i o felicitare personalizata, care sa stimuleze apropierea intima dintre voi. Nu ai nevoie de o imaginatie foarte bogata in acest sens, ci doar de putina vointa. Cu o coala A4, cartonata, colorata, poti face o felicitare grozava. Printeaza pe aceasta pagina cartonata o fotografie cu voi doi si scrie-i in interior un mesaj simpatic, amuzant.

Intalniri online: o noapte pasionala

Daca iti doresti sa ii faci iubitului tau un cadou memorabil, imbraca o lenjerie intima foarte sexy, machiaza-te foarte provocator, da-te cu putin parfum, aprinde cateva lumanari si ia initiativa in pat. Cu siguranta nu se asteapta tocmai la asa ceva, asa ca surpriza va fi una cu adevarat extraordinara.

Intalniri online: un cadou pe care si-l doreste de mult

Daca dispui de un buget generos, te poti orienta catre achizitionarea unui obiect pe care si-l doreste foarte mult. Poate fi vorba despre un gadget (telefon mobil, tableta, camera foto), despre anumite piese vestimentare sau accesorii.

Totusi, cu gadgeturile nu vei da niciodata gres, insa daca nu stii foarte bine ce sa ii cumperi, poti discuta direct cu prietenul lui cel mai bun, pentru a primi sfaturile si indrumarile potrivite.

Intalniri online: o vacanta de weekend

Planifica din timp o escapada la munte, la o cabana rustica, acolo unde aveti parte de toate conditiile necesare pentru a va rasfata. Alege cazarea intr-o zona frumoasa, de munte, neaglomerata. De preferat este ca dormitorul in care stati sa fie dotat cu baie cu cada sau jacuzzi, astfel incat sa va bucurati cat mai mult unul de celalalt si sa faceti lucruri pe care acasa nu le faceti pentru ca nu dispuneti de resursele necesare, timp sau stare de spirit.

Care a fost cea mai frumoasa surpriza pe care ai facut-o vreodata iubitului tau de Craciun si ce surpriza intentionezi sa ii faci in acest an, cu aceeasi ocazie? Impartaseste cu noi gandurile si sugestiile tale si ajuta-te sa facem cadouri mai frumoase celor dragi!

Hai pe Sentimente

Leave a Reply