Matrimoniale

Intalniri online: Tradarea virtuala este intr-adevar tradare?

By septembrie 6, 2012 One Comment

Interactiunile in mediul online sunt firesti in zilele noastre si pot duce, in anumite circumstante, la dezvoltarea unor adevarate povesti de dragoste. Ce se intampla, insa, cand intalnirile online au loc in contextul in care unul dintre parteneri are o relatie si in viata reala? Tradarea virtuala poate fi considerata… tradare?

Intalniri online: Factorul incredere

Chiar daca tradarea este definita diferit de fiecare cuplu in parte, o modalitate de a aborda problema este aceea de a identifica atitudinea partenerului care are o legatura online vizavi de comportamentul sau internaut. Cu alte cuvinte, este deschis fata de tine cu privire la interactiunile pe care le are cu persoanele de sex opus? Sau, dimpotriva, incearca sa le ascunda?

In cel din urma caz, comportamentul sau poate fi incadrat cu usurinta in categoria tradarii. Chiar daca partenerul tau nu are o relatie sexuala cu respectiva persoana, tradarea exista, iar forma sa emotionala poate fi chiar mai dureroasa decat cea fizica.

Intalniri online: Cum te afecteaza comportamentul sau?

Indiferent daca tu si partenerul tau stabiliti sau nu ca intalnirile sale online iti tradeaza increderea, intreaba-te cum te face sa te simti comportamentul sau. Poti ignora flirtul online, atata vreme cat nu se traduce si in viata reala? Sau, din contra, te face sa suferi?

Daca intalnirile online ale partenerului tau te fac sa te simti tradata, atunci este momentul sa lamuresti problema, abordand subiectul in cadrul unei discutii calme cu jumatatea ta.

Intalniri online: Evita reprosurile

In situatia in care intalnirile lui online te fac sa suferi, este momentul sa initiezi o discutie sincera. Evita sa ii adresezi reprosuri, sa ridici tonul sau sa te certi – scopul discutiei este acela de a lamuri problema si de a descoperi ce anume puteti face pentru ca amandoi sa fiti multumiti.

Daca hotarati sa dati o sansa relatiei voastre de cuplu, stabiliti limite bine definite si reguli pe care amandoi sa le respectati pentru ca atat tu, cat si el sa fiti impliniti de legatura voastra amoroasa.

 

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Fariezza spune:

    Dlui Cristian Preda(am postat si aici ca s-ar putea la dl. Preda sa nu apara pe blog)George Tope2rceanuCe2ţi ca voi!Sus, pe gaurdl dinspre vie,O găină cenuşieŞi-un cocoş eempintenatS-au suit şi stau la sfat:- Ia te uită, mă rog ţie,Ce2t de sus ne-am eenălţat!…Şi deodată, cu glas mare,cencepură ame2ndoi,Să cotcodăcească-n soare:- Nimeni-nu-mai-e-ca-noi!…Nimeni-nu-mai-e-ca-noi!…Dar de sus, din corcoduş,Pitule2ndu-se-ntre foi,Mititel şi jucăuş,Le-a răspuns un piţigoi:- Ce2ţi-ca-voi! Ce2ţi-ca-voi!…Doamne, citi farisei in Romania zilelor prezente! Cu cit citesti mai mult observi raspintia in care se intilnesc aceste minti turbate de ura si minciuna . Toate aceste inteligente stiu doar sa apere bordeiul lor, fara sa se gindeasca la comunitatea tribala a junglei Romania mileniului 3. Mocirla in care se zbate rindasul nu-l murdareste pe slujbasul cocotat in copac, pe o ramura superioara de pe care, vrea sau nu vrea, tot este posibil sa coboare, fringindu-si gitul sub greutatea dobindita deasupra mocirlei. Obisnuiti cu saracia, cu durerile, cei mai multi nu prea mai au multe de invatat de la mai marii lor, care s-au adunat ca mustele la rahat. Sint sfatuiti sa nu alunge mustele saturate ca altfel le va sporii durerile, si, mai ales sa aiba rabdare, pina la Sfintul Asteapta sa anunte un slujbas inalt cum e sa traiti bine! .Domnule profesor incearca, da incearca sa fii cinstit, cum au fost profesorii tai mai deunazi! Nu te amesteca cu alde traiani si elene! Cu slujbasii (poate bine intentionati) si oprtunistii se poate ajunge in mocirla! Mocirla in care am ajuns cei mai multi si gratie careia mor tot mai multi osinditi ai vietii , cu salarii si pensii mic

Leave a Reply