Matrimoniale

Intr-o zi vei intalni pe cineva si totul va capata sens

By octombrie 25, 2016 One Comment

sentimente3_vei-intalni-1Inima franta, nopti nedormite, refuzuri. Sunt momente care te-au marcat si care te-au facut sa te indoiesti de tine insuti, de capacitatea ta de a iubi, de potentialul tau. Insa toate aceste indoieli se vor spulbera in clipa in care vei intalni
persoana potrivita
. Iti trebuie doar rabdare. Si un plus de optimism.

Iar cand vei intalni jumatatea ta vei sti de la bun inceput. Pentru ca abia din acel moment totul va capata sens! Nu vei mai avea indoieli, nu-ti vei mai pune intrebari cu privire la sentimentele tale. Pur si simplu vei simti si vei spune cu mana pe inima: “Tu esti! Pe tine de asteptam”.

Tine mine: atunci cand vei intalni pe cineva totul va avea sens. Deprimarea, durerile, framantarile, clipele in care ti se parea ca dragostea e departe de tine si ca nu vei mai iubi vreodata, toate acestea vor disparea. Nici nu vor mai conta. Vor fi poate doar o amintire indepartata pentru ca vei avea alte lucruri mai importante asupra carora sa te concentrezi.

Bazeaza-te pe simturi. Fiecare dintre noi am fost inzestrati cu un fel de senzor care ne spune cand intalnim marea dragoste. Vei descoperi ca acea persoana, care te iubeste atat de frumos, va fi tot ceea ce conteaza. Te iubeste pentru ca meriti si pentru modul in care ti-ai dorit-o si ai asteptat-o

Iar odata ce ai intalnit-o, vei sti. Vei sti fiindca totul va capata sens.

Si cand vei privi inapoi, la urmele trecutului, vei vedea lucrurile cu alti ochi. Povestile de dragoste ratate, despartirile, suferinta, inima zdrobita de atatea ori vor fi amintiri dureroase care se vor estompa usor, usor, si care se vor transforma in lectii de viata. In loc sa te concentrezi asupra trecutului, vei fi pur si simplu entuziasmat pentru viitorul tau.

Inima ta se va simti mai usoara, la fel si mintea ta. Vei privi totul cu mult mai mult optimism, vei avea sentimentul ca totul este bine, este posibil. Pentru ca atunci cand intalnesti persoana potrivita totul devine calm, se schimba complet.

Atunci cand vei zambi din nou totul va avea un alt sens.

Ai trait pana acum vreo iubire care sa-ti dea sens vietii? Povesteste-ne experienta ta!

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply