Matrimoniale

Intrebari-cheie care dezvaluie cat de compatibili sunteti

By mai 6, 2014 3 Comments

Intrebari-cheie care dezvaluie cat de compatibili suntetiPrimele intalniri cu un partener nou pot fi usor stresante, dar si revelatoare, intrucat iti ofera sansa de a descoperi daca tu si barbatul in cauza sunteti cu adevarat compatibili. Pentru a descoperi mai devreme decat mai tarziu daca exista chimie, dar si daca aveti planuri similare de viitor, iata 3 intrebari-cheie pe care ar putea fi indicat sa i le pui partenerului tau!

1. De ce?

Prima voastra intalnire este una de tatonare – chiar daca ati mai comunicat, in prealabil, pe un site de dating online, spre exemplu. Daca nu ai facut-o deja, in timpul conversatiilor voastre anterioare, prima intalnire iti ofera prilejul perfect pentru a-i adresa niste intrebari lamuritoare vizavi de alegerile lui profesionale, de pasiuni, interese, stil de viata, in general.

Indrazneste, asadar, sa fii curioasa si sa ii adresezi cateva “de ce”-uri, fara a intra neaparat in detalii foarte intime.

2. Cum de am avut norocul sa intalnesc un barbat ca tine care nu si-a gasit inca jumatatea?

Poti formula intrebarea asa cum preferi, insa ideea este una singura: abordeaza subiectul statutului sau sentimental actual si al vietii sale amoroase trecute. Acum este singur, dar poate, inainte, a existat o femeie – poate chiar o fosta sotie – cu care a impartit bune si rele ani la rand.

Retine, insa: fii pregatita si tu sa faci dezvaluiri despre trecutul tau sentimental. Ba mai mult, poti fi chiar tu aceea care da tonul discutiei si care isi expune experienta in plan amoros.

Cum te ajuta acest gen de comunicare? Povestile despre fostele iubiri te pot ajuta sa afli care este stilul lui de relationare cu reprezentantele sexului frumos, ce eventuale reprosuri i-au fost aduse in trecut (care te-ar putea deranja si pe tine, la o adica) si care ii sunt asteptarile de la o viitoare partenera.

Totodata, daca aveti parte de o comunicare excelenta, acest tip de dezvaluiri va pot ajuta sa va apropiati si mai mult unul de celalalt.

3. Care sunt experientele care te-au transformat in cel care esti astazi?

Intocmai ca subiectul trecutului amoros, si acesta este delicat si revelator. Cata vreme si tu esti dispusa sa ii impartasesti din experientele tale – adesea nu tocmai placute -, ai tot dreptul sa te astepti si sa iti doresti reciprocitate. Poate ca nu iti va dezvalui de la primele intalniri care ii sunt cele mai mari temeri, traume si secrete, dar, daca te va lasa sa arunci o privire fugara asupra experientelor relevante din viata sa, poti fii sigura ca esti pe drumul cel bun.

Foto: sheknows.com

Hai pe Sentimente

Comentarii

Leave a Reply