Matrimoniale

Invata sa abordezi corect lumea intalnirilor online

By august 20, 2012 No Comments

Lumea intalnirilor online, cu hatisurile sale complexe, are nevoie adesea de un “manual de utilizare”, astfel incat abordarea ta sa fie cea mai in masura sa iti aduca rezultatele dorite. Descopera, asadar, cum ar trebui sa abordezi un site de intalniri online pentru a avea parte de succes!

1. Fii mereu sincer cu tine insuti

Inscrierea pe un site de intalniri online te expune la o multime de experiente, care au darul de a te ajuta sa descoperi persoana potrivita pentru tine. Cu toate acestea, insa, cautarea jumatatii tale poate dura mai mult decat preconizai, astfel incat la un moment dat ai putea fi tentat sa renunti la princiipile sale si sa te mulezi dupa ceea ce consideri ca asteapta ceilalti de la tine.

O astfel de atitudine nu iti va aduce decat nefericire pe termen lung: fii mereu sincer cu tine insuti, pastreaza-ti sperantele si nu te schimba doar de dragul unei persoane care, daca nu te place asa cum esti, in mod cert nu este cea pe care o cauti.

2. Permite-ti sa fii mofturos

Pe un site de intalniri online, la fel ca in viata reala, nu este cazul sa te simti prost daca ajungi sa refuzi frecvent potentiale partenere. Este firesc sa fii mofturos si sa nu accepti sa iesi cu oricine atunci cand viata ta sentimentala este foarte importanta pentru tine!

Evita, insa, sa cazi in capcana pretentiilor prea mari: respecta-ti intotdeauna valorile de baza, pe care iti doresti sa le aiba ori sa le pretuiasa persoana potrivita, insa fii dispus sa negociezi micile detalii (ea are cateva kilograme in plus, nu are inaltimea ideala, locuieste intr-un alt oras etc.).

3. Nu deveni disperat

Cand vine vorba despre intalniri online, disperarea nu te va ajuta niciodata sa obtii ceea ce iti doresti. Chiar daca gasirea persoanei potrivite dureaza mult mai mult decat sperai tu, nu este cazul sa adopti atitudinea unui om disperat sa isi gaseasca jumatatea. Inarmeaza-te cu rabdare, tine minte intotdeauna ca esti o persoana valoroasa, care merita sa fie iubita, iar site-ul de intalniri online te va ajuta, in cele din urma, sa o gasesti pe Ea.

Hai pe Sentimente

Leave a Reply