Matrimoniale

Invata sa fii fericit acum, nu maine: inscrie-te pe un site de dating online

By octombrie 17, 2012 One Comment

Inscrie-te pe un site de dating online si schimba-ti viata in bine. Invata sa fii fericit acum, nu maine.

Dating online: fericirea de maine

Fericirea de maine, in ochii multora, este fericirea care vine odata cu gasirea jobului dorit, cumpararea sau construirea casei visate, dobandirea unei averi etc. Oamenii isi amana fericirea pana cand obtin acele lucruri greu de avut, dar la care viseaza toata lumea: o casa frumoasa, o masina, o cariera, un cont generos in banca si altele ce acest fel.

Astfel, zilele se transforma in saptamani, saptamanile in luni si, in final, trec anii fara sa poti spune ca ai fost fericit. Apoi, nimeni nu poate garanta ca toate lucrurile de pe lista de dorinte se vor realiza sau ca odata realizate, in mod cert vei fi, in sfarsit, fericit.

In plus, conceptia asupra fericirii se schimba odata cu varsta si ceea ce te-ar fi putut face fericit in urma cu 5 ani poate parea astazi un detaliu nesemnificativ. De aceea, este important sa inveti sa fii fericit acum, nu maine. Pe un site de dating online ai sansa de a-ti gasi fericirea.

Dating online: fericirea de acum

Un site de dating online te ajuta sa gasesti persoana de care ai nevoie in clipa de fata. Poate fi vorba despre un simplu prieten sau despre un partener pentru tot restul vietii.

Gandeste-te la insusirile pe care ti-ai dori sa le aiba perechea ta, acele mici detalii care iti aduc implinirea. Inainte de a cauta pe cineva pe un site de dating online, fa o lista cu toate lucrurile pe care ti le doresti de la o persoana. Apoi selecteaza-le pe cele mai importante si fa o noua selectie, pana cand obtii aproximativ 5 caracteristici esentiale, fara de care nu consideri ca ai putea dobandi fericirea alaturi de cineva.

Gandeste-te la ceea ce poti tu oferi, cu adevarat, astfel incat sa privesti realist nu doar din punct de vedere al lucrurilor pe care le poti obtine de la celalalt, dar si ca ceea ce poti tu sa dai.

Cauta apoi pe un site de dating online persoane care sa corespunda cerintelor tale. Nu uita, insa, ca viata este plina de neprevazut si ca uneori o mare iubire poate aparea acolo unde nu te astepti. Uneori, un serviciu de dating online iti poate deschide poarta spre un alt univers. Poti cunoaste oameni din alte tari, din alte culturi, oameni cu o diferenta de varsta fata de a ta sau dintr-un domeniu strain de activitate, dar care sa fie exact ceea ce ai tu nevoie.

Cand apelezi la un serviciu de dating online, pastreaza-ti optimismul si credinta in sansa ta la fericire. Concentreaza-te asupra lucrurilor frumoase si traieste clipa. In acest fel, timpul nu va mai trece pe langa tine, iar tu vei trai viata mai intens ca niciodata.

Dintr-o relatie inceputa pe un site de dating online poti invata multe, atat despre ceilalti, cat si despre tine. Important este sa faci un pas pentru a-ti oferi sansa la fericire. Stabileste-ti propriile tale reguli si actioneaza in functie de propriile tale nevoi. Bunavointa, entuziasmul, gandirea pozitiva sunt lucruri care se simt si care sunt transmise si celor din jurul tau. Invata sa fii fericit astazi, nu mai tarziu.

Hai pe Sentimente

Comentarii

  • Alec spune:

    Hi!Maybe you will find this usefull, maybe not.However I found this amoeswe product called 300 dating ideas.The product has been seen on cnn, fox and many others.It comes highly recommended.Why dont you check it out?Follow this link: 300dateideas . com

Leave a Reply